8 C
Braşov
AcasăMagazinCe îi face Sânziana Buruiană fiicei sale, la doar 5 ani?

Ce îi face Sânziana Buruiană fiicei sale, la doar 5 ani?

Sânziana Buruiană și-a văzut visul cu ochii. După ce nu mulți îi mai dădeau șanse că își va întemeia o familie. L-a găsit pe fotbalistul Nicolae Zuluf și a rămas însărcinată pentru prima dată. Izabela are acum 5 ani și o divinizează pe sora ei mai mică, venită pe lume în urmă cu nouă luni. Până ce mezina va crește, Iza este cea asupra căreia mama își îndreaptă atenția mai mult, mai ales ca fetița vrea să fie „model” iar „dacă ea vrea”, după cum acuză Buruiană, atunci lege să fie.

Sânziana Buruiană o machiază pe fiica de 5 ani

Sânziana Buruiană se laudă că și-a făcut fata miss, ducând-o din primii ani de viață la concursuri de acest gen, fiind fascinată de acest fenomen care are amploare în Occident, unde concursurile de frumusețe pentru copii nu sunt un subiect tabu.
„O îmbrac în tot felul de rochițe, de costumașe. Îi place și ei foarte mult să se pozeze, să se aranjeze, o copiază pe mami, ca să zic așa. Este un copil serios, totuși. Nu seamănă cu mine aici. E prea serioasă la vârsta ei, mie așa mi se pare.
Urmează să mergem și la Fashion Week. Am fost până acum la două prezentări de modă. A început să meargă și singurică, ceea ce mă bucură, pentru că la vârsta asta este destul de dificil”, a povestit Sânziana Buruiană.

„Seamănă cu păpușica de lângă ea!”

Dar o vestimentație spectaculoasă, precum cele purtate în ședințele foto sau pe podiumurile de modă, trebuie asortată cu un machiaj și o coafură pe măsură. Așa se face că Isabela este machiată chiar de către mama ei, cu produse speciale pentru vârsta sa.
Recent, vedeta a publicat o imagine cu ea și cele două fiice, îmbrăcate asemenea păpușilor pe care le au. Imaginea a adunat multe reacții de apreciere la adresa micuțelor, care au fost comparate de internauți cu jucăriile de lângă ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române