25.2 C
Braşov
AcasăMagazinMai are 3 ani până la 40: De ce nu se căsătorește...

Mai are 3 ani până la 40: De ce nu se căsătorește Smiley cu Gina Pistol

l Motivul a fost invocat și cu Laura Cosoi

- Advertisement -

Acum că familia lor este completă, alături de bebelușa nou-născută, fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Smiley o va cere în căsătorie pe Gina Pistol, dar se pare că acesta nu va sosi prea curând. De ce nu ar vrea artistul să ajungă în fața altarului.
Sunt împreună de mai bine de trei ani de zile, se iubesc pe zi ce trece tot mai mult și acum au și o fetiță care a venit pe lume să le facă viața mai frumoasă și familia completă. Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când și-au ținut, pentru prima dată, bebelușa în brațe. Lucrurile dintre cei doi merg atât de bine, încât fanii se întreabă de ce cântărețul și frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol?

Se pare că motivul ar fi din cauza artistului, care nu crede în căsnicie și nu și-ar dori să facă acest pas, iar acesta ar fi fost motivul pentru care Laura Cosoi l-a părăsit în anii 2000. Bunica frumoasei blondine a fost cea care a povestit detaliat, în exclusivitate pentru Wowbiz, momentul în care actrița din La Bloc și Smiley s-au despărțit, acum mai bine de opt ani de zile.
„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viată așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să ii fie de bine!”, a declarat bunica Laurei Cosoi.

Laura Cosoi l-a părăsit pe Smiley pentru că artistul nu voia să facă nuntă


Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale anilor 2000 și au trăit o dragoste ca în povești. Deși fanii celor două vedete se așteptau ca cei doi să-și unească destinele în fața altarului, Laura Cosoi nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă, deoarece Smiley spunea că până la 40 de ani nu se vede căsătorit.
„După ce Smiley i-a spus că nu-și citește căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu și s-a dus cu mașina unde are el (n.r. Smiley) casa, lângă o mănăstire, lângă București. Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata! A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.
Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: mama Mărioara, dacă ai ști, după concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whiskey și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laur, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea! Mama, a plâns Smiley dupa Laura”, mi-a zis nepotul.
„Zic, ce să îi fac dacă el nu vrea să se căsătorească. Adică să rămână tot așa, că el acum e în vogă, câștigă și are publicitate. Laura a considerat că dacă publicitatea și câștigul sunt mai importante decât căsătoria lor să rămână cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a completat Maria Coșoi pentru sursa citată.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ