25.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMai amânăm / Coliban: astăzi, decizia legată de examene, joi -...

Mai amânăm / Coliban: astăzi, decizia legată de examene, joi – mini raport de activitate

l Primărie-Poliția Locală, 0-2

- Advertisement -

Primarul Allen Coliban a mai făcut ieri un pas mic înspre rezolvarea tensiunilor dintre executiv și conducerea Poliției Locale Brașov. În transmisiunea de pe Facebook „Jurnalul Primarului” de vineri
5 martie, Coliban cerea imperios, până luni (n.r ieri), un răspuns de la șeful Poliției Locale legat de suspiciunile de fraudă de la examenele date de polițiștii locali pe 24 și 25 februarie.
Se pare că Nicolae Aldea nu a răspuns la „provocarea facebook” decât printr-un mesaj pe aceeași rețea socială, prezentat în ediția de ieri a cotidianului Monitorul Expres.
Astfel încât primarul nu a mai avut alte variante de a-l chema la ordine pe șeful Poliției Locale decât un demers oficial, instituțional. Comunicatul de presă al primăriei Brașov explică ce s-a întâmplat ieri:
,,Astăzi (n.r. ieri), am trimis d-nului Nicolae Aldea două adrese oficiale, menite să lămurească activitatea sa de director al Poliției Locale. Prima adresă îi cere ca până mâine (n. r. astăzi) la ora 10.00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competențe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului. A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliției Locale, reieșite din numeroase sesizări depuse de cetățeni și de personalul angajat în această instituție, în ultimele patru luni. După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce privește Poliția Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliția Locală Brașov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea brașovenilor și are nevoie de un management eficient, care să implementeze acțiuni concrete și cu rezultate, care să transforme această instituție într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituție locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate brașovenilor”. Allen Coliban, primarul municipiului Brașov.
Așadar, ceea ce părea decisiv vineri, luni s-a transformat în 2 scrisori oficiale.
În acest context, având în vedere ca nu este nicio certitudine că Primăria va primi vreun răspuns de la Poliția Locală în termenele solicitate, rămâne doar să „ținem“ scorul. Care în acest moment pare să fie: Poliția Locală-Primarie 2-0.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

2 COMENTARII

  1. Allen Coliban nu realizeaza ce inseamna a fi primar!
    Cand mergi in primărie ca o slugă umila dupa ce ai fost ales primar, ce autoritate sa mai ai ca primar in relatia cu directorii de servicii din primarie!

  2. Bai colibane ,mai bine te duceai la faianță!!..ba,esti primarul brașovului!..nu tu semnezi statele de plată ale militienilor ??..eu zic ca dacă nu-ți pui amprenta ca primar ,atunci dati demisia!!..cum morții ma-sii să-ți fie frică de un infractor??.
    Dă-l afară urgent ,să se ducă în morții ma-sii ….dacă interlopii asta te face ,atunci o să fi o păpușă, sau o coadă de mătură în primărie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ