13 C
Braşov
AcasăMagazinÎncepe circul! Cum a amenințat-o Ilie Năstase pe soția sa

Începe circul! Cum a amenințat-o Ilie Năstase pe soția sa

l „Dacă divorțezi…”

Ioana Năstase a depus actele de divorț!
Când totul părea că se va rezolva între cei doi, lucrurile au degenerat definitiv. Ilie Năstase și soția sa, Ioana, sunt pe cale să pună capăt căsătoriei. Tânăra îi acordase timp de reabilitare comportamentală lui Ilie Năstase, un fel de ultimatum. Cu toate acestea, timpul și răbdarea s-au evaporat mai rapid decât s-ar fi așteptat cineva. Ioana a decis să depună actele de divorț la Judecătoria Hârșova, județul Constanța.
Doi ani a ținut povestea de dragoste dintre Ilie Năstase și Ioana, cea de-a cincea soție a fostului mare jucător de tenis. O relație care a avut multe suișuri și coborâșuri. Ultimul incident a avut loc la începutul lunii ianuarie, când Ioana a încasat câteva perechi de palme de la Ilie, și a apelat la intervenția Poliției.
„Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai buna soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Ioana.

Ilie Năstase vrea răzbunare: „Mi-a spus că îmi ia totul la divorț”

O decizie a Ioanei ce nu poate fi acceptată așa de ușor de Ilie Năstase. Acesta dorește să se răzbune pe femeie și să-i ia toate cadourile pe care i le-a oferit, cândva din dragoste.
„Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea” a completat Ioana
De altfel, Ioana este sigură de faptul că are nevoie de un moment de singurătate. O perioadă în care nu va mai accepta un alt bărbat în viața sa. Trebuie să-și reorganizeze viața și să-și pună ordine în priorități.
Momentan, nu sunt dispusă să îmi refac viață. Nici după primul divorț nu m-am aruncat repede în brațele altui bărbat, a conchis aceasta.
În schimb, femeia este pregătită să-i înapoieze viitorului fost soț o parte din lucrurile primite. Cu excepția Bentlay-ului Continental, în valoare de 240.000 de euro, primit în dar de ziua ei, anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE