9.1 C
Braşov
AcasăMagazinCum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea...

Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei

Se împlinesc 11 ani în iulie de când Mădălina Manole s-a sinucis bând un pahar plin de Furadan, un insecticid extrem de toxic.
Liniște în cimitir. Cărări lungi, frunze căzute pe jos, copaci triști. Abia auzi vântul cum șuieră obosit. Ajungi la cripta ei, acolo unde „Sufletul Gol” se odihnește. O piatră de marmură te anunță că Aici odihnește Mircea Magdalena Anca. Și azi plâng norii pe mormântul ei. Pe 14 iulie 2021 se împlinesc 11 ani de când una dintre cele mai mari voci ale României ne-a părăsit. Fata cu părul de foc și-a pus capăt zilelor în aceeași zi în care s-a născut, 43 de ani mai târziu. Mădălina Manole s-a sinucis după ce a pierdut bătălia cu depresia, la numai doi ani după ce a devenit mamă pentru prima dată.
Vestea că celebra artistă și-a încheiat socotelile cu viața a venit ca un șoc pentru familie, prieteni și fani. Nimeni nu se aștepta ca îndrăgita roșcată să moară atât de tânără. Fotoreporterii au surprins recent câteva imagini de la mormântul celei care a fost fata cu părul de foc, din cimitirul Bolovani din Ploieşti. De locul de veci al artistei se ocupă fratele ei. Cât despre soțul regretatei cântărețe, angajații cimitirului spun că nu l-au mai văzut de foarte mult timp pe Petru Mircea să viziteze cripta nevestei sale.
Anii au trecut, iar Petru Mircea pare să o fi uitat complet pe Mădălina Manole. Fostul soț al cântăreței și-a refăcut viața cu o altă femeie, alături de care-l crește pe fiul său Petru Mircea jr. care va împlini, în curând, 13 ani. Petru Mircea și-a regăsit dragostea în brațele Geaninei, o talentată cântăreață de muzică populară, care pare a fi femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.
Relația dintre cei doi ar fi început încă din 2015 când s-au cunoscut prin prisma meseriei lor, Petru Mircea fiind inginer de sunet și director muzical al evenimentelor unde participa tânăra solistă. Se pare că totul decurge de minune în relația lor, Geanina fiind bună prietenă și cu Petru junior, fiul regretatei artiste Mădălina Manole, spre bucuria lui Petru Mircea, care a simțit lipsa mamei copilului în viața sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române