13 C
Braşov
AcasăSportMonitor de schi în Poiana Brașov: Alexandru Vagner, între fotbal, poker și...

Monitor de schi în Poiana Brașov: Alexandru Vagner, între fotbal, poker și schi!

Autor: Adi MARICA

l Experimentatul fotbalist și-a găsit o nouă pasiune: schiul

Noaptea joacă poker, dimineața merge în Poiana Brașov unde este monitor de schi, iar după amiaza mai participă și la antrenamente la fotbal, la ACS SR Brașov (L3). Acesta este pe scurt programul infernal al lui Alexandru Vagner, fotbalist care are 120 de meciuri în Liga I.


A lăsat fotbalul pentru poker online

În urmă cu trei ani, Alexandru Vagner lua o decizie suprinzătoare ținând cont că renunța la fotbal deși avea doar 29 de ani! Fotbalist cu 120 de meciuri în Liga I, unde a jucat pentru Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna anunța că renunță la fotbal pentru poker! „Nu mai vedeam niciun viitor în fotbal“, explica, în 2018, Vagner decizia de a renunţa la cariera de fotbalist. Și a detaliat motivele „Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta! Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres!“, spunea Vagner. Ultima echipă la care Vagner a jucat a fost AS SR Braşov, în turul campionatului Ligii a 4-a Braşov, sezonul 2017-2018. „Din retur s-a schimbat programul de antrenamente. Cum ședinţele de pregătire erau programate dimineaţa, iar eu jucam poker noaptea, eram extrem de obosit la antrenamente, astfel că am decis să renunț. Avantajul pokerului este că nu ai un șef, îți faci programul cum vrei tu. Dacă vreau să îmi iau concediu, nu trebuie să fac nicio cerere. Nu regret deloc decizia luată. Am început o nouă etapă din viața mea. Media câștigurilor mele de până acum înseamnă dublu față de contractul pe care îl aveam ca fotbalist în Liga 2 “, povestea Vagner.

A revenit la ACS SR Brașov

În vara trecută, Vagner a fost chemat să revină la ACS SR Brașov, echipă care evoluează în Liga a 3-a. Horia Popa a fost cel care l-a sunat, iar antrenorul Ioan Naghi l-a primit cu brațele deschise la antrenamente. „Avem nevoie de un fotbalist ca Vagner ca de aer. Chiar dacă s-a lăsat de fotbal de doi ani, are calitate și ne poate ajuta foarte mult“, spunea Naghi. Vagner s-a reapucat de antrenamente, dar până acum nu a jucat în niciun meci oficial. În această iarnă, Vagner a fost chemat, din nou, la antrenamente și a și jucat în două meciuri de pregătire, cele cu Colțea și Viitoru Ianca. „ A fost foarte greu să revin pe teren după o pauză atât de lungă. Mă simțeam foarte obosit, mai ales că programul meu este foarte încărcat. Noaptea poker, dimineața pe pârtie, iar după amiaza la antrenamente la fotbal“, a spus Vagner.


Monitor de schi în Poiana Brașov

Fotbalistul nu va merge în cantonament cu echipa la Tărlungeni pentru că a descoperit pasiunea pentru schi. Vagner este monitor de schi în Poiana Brașov și cum sezonul de iarnă este scurt, acum se concentrează pe noul job. „Am descoperit pasiunea pentru schi. Totul a pornit pe la începutul lunii decembrie a anului trecut. Prietena mea, Alexandra, este monitor de schi și m-a tot luat după ea în Poiana Brașov. În ultimii ani eu m-am mai dat cu placa, dar de schi m-am apucat cu adevărat doar de trei luni. Am făcut și cursul de monitor de schi, am luat examenul și acum mă ocup de copii în Poiana Brașov. Îmi place ceea ce fac. Am discutat cu antrenorul Liviu Nicolae și mă bucur că m-a înțeles. Sezonul de schi se va încheia destul de repede, astfel că voi putea să revin și la fotbal“, a spus Vagner. Despre viitorul fotbalistic la ACS SR Brașov, Vagner spune că „sincer, este mult de muncă la echipă. Eu spun că avem mare noroc cu Liviu Nicolae. E un antrenor foarte bun în care eu am mare încredere“.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE