5.6 C
Braşov
AcasăMagazinFără catwalk dar cu flori! Catrinel Menghia: am 2.500 specii de trandafiri

Fără catwalk dar cu flori! Catrinel Menghia: am 2.500 specii de trandafiri

l E greu să fii mamă

La 35 de ani, Catrinel Menghia a dat meseria de model internațional pe cea de mamă. În pandemie, frumoasa româncă nu a mai fost solicitată în show-uri de modă, așa că a avut timp să stea acasă cu fetița ei, Caroline Léon, care pe 25 februarie 2021, va împlini doi ani. Vedeta s-a ocupat și de afacerea familiei, care i-a adus bani frumoși în această perioadă
„E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând. Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile parțial”, a declarat modelul internațional, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.
Chiar dacă stă acasă, Catrinel se ocupă și de afacerea familiei sale, care vinde flori în toată Roma. O afacere bănoasă, din care familia fotomodelului a obținut venituri frumușele în pandemie. „Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-au adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir. Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mai spus vedeta. Catrinel Menghia și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (42 de ani), au aniversat pe 20 septembrie 2020 nouă ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, Caroline Léon, care pe 25 februarie 2021, va împlini doi ani. Regizorul Massimiliano Di Lodovico i-a devenit partener de viață lui Catrinel după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani. Divorțul dintre Catrinel Menghia și fostul jurnalist sportiv nu a fost unul lipsit de scandal. Cauza divorțului a fost, potrivit modelului, infidelitatea bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE