5.8 C
Braşov
AcasăMagazinCe lucru apreciază Smiley la Gina Pistol?

Ce lucru apreciază Smiley la Gina Pistol?

Smiley și Gina Pistol au așteptat o bună perioadă până să spună tuturor că trăiesc o poveste de dragoste, dar în tot acest timp zvonurile că sunt împreună curgeau lin în presa mondenă și în lumea bună a Capitalei.
După ce o vreme au ținut să fie mai mult decât discreți, acum lucrurile s-au schimbat și împărtășesc cu fanii detalii chiar și în privința sarcinii prezentatoarei de televiziune. Smiley vine cu detalii despre parcursul relației cu Gina, la cinci ani de când iubirea lor a luat naștere. Mărturiile emoționante ale solistului au fost făcute în cadrul unui podcast făcut de Damian Drăghici.
„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mărturisit Smiley.
Cum a reușit prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” să-l cucerească?
Întrebat cu ce a reușit frumoasa blondină să-l cucerească, artistul a dat din casă și a făcut o declarație neașteptată. Mulți s-ar fi așteptat ca între ei să fi fost vorba despre dragoste la prima vedere, dar nu a fost nimic desprins din basme, ci doar totul a venit treptat și natural.
„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mai detaliat Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române