-4.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPe filmare bărbat, în declarație femeie

Pe filmare bărbat, în declarație femeie

Recent, polițiștii brașoveni au înregistrat cu aparatul radar TruCam, pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov, un autoturism care circula cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru acel sector de drum.
Folosind înregistrarea video, polițiștii au verificat autoturismul în baza de date pentru a identifica proprietarul, căruia i-au solicitat în scris să comunice numele persoanei care a condus autoturismul.
Proprietarul, un bărbat în vârstă de 55 ani din Brașov, a transmis polițiștilor faptul că autoturismul a fost condus de către o femeie, în vârstă de 33 ani, ceea ce era în contradictoriu cu imaginile surprinse pe înregistrarea video, care indica faptul că autoturismul a fost condus de către o persoană de sex masculin. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, poliștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 34 ani din județul Brașov. Șoferul va fi amendat pentru încălcarea limitei de viteză iar proprietarul mașinii are dosar penal pentru “fals în declarații”.

Articolul precedentParfum de 40.000 de lei
Articolul următorAlți 7 accidentați în Poiană

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE