13 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAlți 7 accidentați în Poiană

Alți 7 accidentați în Poiană

Deși a fost o zi obișnuită a săptămânii și nu una de week-end, ieri, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 7 cazuri de persoane care s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă pe domeniul schiabil din Poiana Brașov.
Persoanelor accidentate li s-a acordat primul ajutor, fiind transportate la baza muntelui, unde 2 dintre acestea au fost predate echipajelor SMURD venite în sprijin.
Salvamont recomandă: Schiorii începători să rămână pe pârtiile de la baza masivului, destinate lor, adică pârtia BRADU și pârtia STADION și să nu mai urce pe pârtia DRUMUL ROȘU, care se adresează nivelului mediu. Schiați întotdeauna cu o viteză în care să fiți în permanență în control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastră. Adaptați viteza în funcție de traficul de pe pârtie, condițiile meteo, starea zăpezii și a pârtiei și nu în ultimul rând, nivelului vostru de pregătire tehnică și fizică.
De la începutul sezonului de schi salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit în 329 de cazuri, implicând 338 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care au fost evacuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE