31.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPolițiștii locali-la grămadă! Secțiile vor fi desființate

Polițiștii locali-la grămadă! Secțiile vor fi desființate

În urma analizei făcută de consilierul pe probleme de ordine publică al primarului Allen Coliban, Radu Dascălu, secțiile de poliție locală vor fi desființate. Pentru mai multa flexibilitate, toți cei 233 de polițiști locali care vor rămâne activi după terminarea evaluărilor curente vor avea în curând un singur sediu, pe b-dul Iuliu Maniu. Doar cei care au birourile lângă Piața Star vor rămâne pe loc.
Radu Dascălu a declarat astăzi în exclusivitate în emisiunea ”Vorbe sau Fapte” realizată de Ovidiu Văcaru la Kroncast Media ca nu este indicat să ai polițiștii locali împărțiți în diferite locații, pentru ca activitatea lor nu poate fi eficientizată si evaluată corect.
De asemenea, Dascălu a declarat că doi dintre șefii de la Poliția Locala au fost băgați în comisia de disciplină, pentru diferite abateri. ” Legea nu ne lasă să facem restructurare așa cum am vrea. De exemplu, un șef de poliție locală poate să fie dat afară doar dacă a comis ceva penal, constatat prin decizie definitivă a unei instanțe. De asemenea, dacă atunci când polițistul a fost angajat nu i s-a cerut să treacă un test fizic, legea nu îmi permite acum să îl testez eu fizic și să îl dau afară pentru că nu aleargă bine” , a mai declarat Radu Dascălu în emisiunea ”Vorbe sau Fapte”
Emisiunea completa poate fi vizionată în link-ul de mai jos
https://www.facebook.com/kroncastmedia/videos/3997584076920805

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE