15.3 C
Braşov
AcasăMagazinAm fost în depresie! Irina Rimes nu se mai ascunde!

Am fost în depresie! Irina Rimes nu se mai ascunde!

l Deocamdată stăm în Franța

- Advertisement -

Are un nou iubit și nu doar că relația lor merge foarte bine, dar au făcut deja următorul pas. Artista și noul iubit s-au mutat împreună, în Franța. Ea a dezvăluit că cei doi locuiesc cu chirie.
Irina Rimes a început anul cu dreptul! Până la 29 de ani, Irina Rimes a trecut deja printr-un divorţ şi mai multe despărţiri. Acum, se pare că norocul în dragoste i-a surâs și s-a arătat dispusă chiar să facă următorul pas în relație.

Noul ei iubit vine tot din lumea muzicii și este francez. David Goldcher i-ar fi furat inima frumoasei cântărețe. Într-atât, încât a părăsit și România.
Cei doi s-au mutat împreună cu chirie, în Franța. Petrec foarte mult timp împreună, iar artista pare mai fericită ca niciodată. Irina Rimes publică adesea filmări alături de noul iubit de la studioul de muzică unde fac repetiții.
„Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a transmis Irina Rimes.

Am fost și acolo jos

Irina Rimes a dezvăluit că a trecut cu greu peste divorț și chiar a intrat în depresie din cauza episodului dureros. Acum, pare că s-a liniștit și a găsit liniștea și echilibrul în brațele noului partener.
„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea.
Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, declara artista cu ceva timp în urmă.
Reamintim că ultima relație a artistei a fost cu toboșarul Alexandru Badea.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina