10.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovO nouă televiziune în județul Brașov

O nouă televiziune în județul Brașov

l Patroana e studentă, angajații sunt studenți

O nouă televiziune va apărea pe piața românească, după ce luni a primit licența din partea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Se numește „Zoom TV” și va avea studioul de producție în orașul Victoria, din județul Brașov.
În urma voturilor din ședința CNA, Zoom TV a primit licența audiovizuală cu șapte voturi pentru și două împotrivă. Împotrivă au fost Radu Herjeu și Monica Gubernat.
Televiziunea este deținută de o studentă, Andra Vlad (principalul și unicul acționar). Tatăl său, Sandu Vlad, deține un hotel în Victoria. Toată familia a pus bazele acestei televiziuni, investiția fiind de 400.000 de euro. Andra Vlad este studentă în anul doi la Facultatea de Media Digitală din Brașov. Echipa este formată doar din studenți – 23 la număr, de la aceeași facultate cu principalul acționar.
Zoom TV va promova turismul din România, prin difuzarea unor materiale despre pensiunile, hotelurile și locurile mai puțin vizitate. Va oferi documentare și alte materiale. Noul canal va fi SD, HD, dar mai ales 4K, având deja aparatura necesară. Reprezentanții postului au spus că Zoom TV va intra în grila RCS-RDS.
Din documentele trimise către CNA, noul post va avea 90% producție proprie și 10% ale altor producători. Programele educative sunt la 25%, iar cele de informare la 12,5%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române