26.7 C
Braşov
AcasăSportAllen Coliban, primarul Braşovului: „FC Brașov va reînvia“ / „Fotbalul de la...

Allen Coliban, primarul Braşovului: „FC Brașov va reînvia“ / „Fotbalul de la Corona Brașov, o insultă la adresa comunității brașovene“

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a vorbit în cadrul conferinței de presă de astăzi și despre fotbalul de la Corona și planurile pentru renașterea FC Brașov. Coliban a reamintit că echipa de fotbal seniori de la Corona a fost înființată dintr-un orgoliu al fostului primar . Tranșant, Coliban a spus că CSM Corona Brașov, echipa de fotbal din Liga a 3-a, este o insultă la adresa comunității brașovene. „Echipa de fotbal Corona Brașov a apărut din orgoliu, ca insultă asupra comunității care și-a păstrat spiritul viu al Steagului Roșu. Primăria deține brandul FC Brașov, iar intenția noastră este să atribuim acest brand, pe baza unui contract și a unor condiții transparente. Trebuie să ne asigurăm că proiectul FC Brașov care va reînvia va fi unul reprezentativ pentru comunitate și va avea susținerea suporterilor brașoveni. La ora actula, să avem o echipă de fotbal în Liga a 3-a cu un buget de peste 2 milioane de lei, cu salarii de 1000 de euro de jucător, în condițiille în care echipa comunității (nr. ACS SR Brașov) trăiește din voluntariat și din entuziasmul unor jucători care și-au făcut junioratul la FC Brașov, este o insultă la adresa comunității. Lucrurile acestea trebuie corectate. Este simplu să ai un buget de 10 ori mai mare decât contracandidatele și să ajungi pe primul pe primul loc“, a spus Coliban care și-a spus menținut poziția și față de secția de hochei de la Corona. „La hochei avem un istoric al performanței, acolo vorbim doar de o analiză pe oportunitatea și dimensiunea unor cheltuieli. Este ciudat să concurăm cu echipe care au jumătate din bugetul nostru și să concurăm de la egal la egal cu ele. Vorbim doar de o analiză pe oportunitatea și dimensiunea unor cheltuieli“, a spus primarul Brașovului.

Probleme mari la handbal

Cele mai mai mari probleme de la Corona sunt la secția de handbal, iar viceprimarul Sebastian Rusu a declarat că cei vinovați trebuie să plătească. „ Handbalul este secția de la Corona cu cele mai multe probleme. Lucrurile nu pot funcționa așa, iar oamenii nu pot să fugă de responsabilitate. Banii pe care trebuie să-i plătim trebuie recuperați de la cineva pentru că nu este vina Municipalității. Ne dorim să susținem în continuare sportul, dar nu în haos și cu cheltuieli nejustificate“, a spus viceprimarul Sebastian Rusu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE