10.3 C
Braşov
AcasăMagazinTragedie. A fost bătută! Chiar dacă rămâne în continuare zâna cea bună,...

Tragedie. A fost bătută! Chiar dacă rămâne în continuare zâna cea bună, a trecut prin momente grele în viață

Permanent, Andreea Marin vorbește despre violența în familie, dar puțini sunt cei care știu că și ea ar fi trecut prin asemenea episoade. Vedeta spune că nicio femeie nu ar trebui să accepte să fie insultată, umilită sau bătută de partenerul ei. Potrivit viva.ro, o cunoștință apropiată a brunetei a spus recent prin ce nenorocire a trecut aceasta. Pentru că Andreea Marin a fost lovită de partenerul ei. „Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a mărturisit vedeta într-un interviu mai vechi.

A făcut parte dintre cele care știu ce înseamnă violența domestică

Un prieten de-al Andreei a făcut niște dezvăluiri cu adevărat uluitoare, în care a prezentat cât de greu i-a fost vedetei să stea lângă un om violent. „Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspundea la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este“.

Plângea de față cu noi. Spunea că divorțează

„El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu soția mea am fost la muzee iar Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund“, a mărturisit bărbatul, potrivit impact.ro. Conform Wikipedia, în acea perioadă (2007) Andrea Marin era căsătorită cu Ștefan Bănică jr.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române