-4.6 C
Braşov
AcasăMagazinPandemia nu a lăsat-o să divorțeze: „Am făcut un contract de separare”

Pandemia nu a lăsat-o să divorțeze: „Am făcut un contract de separare”

Andreea Antonescu a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai divorțat, deși toate drumurile acolo duceau. Artista este încă măritată cu Traian, alături de care o are pe fiica ei Sienna.
De nu mai puțin de 14 ani sunt cei doi împreună, dar nu reușesc să se despartă oficial. Care este motivul? De doi ani se chinuie Andreea să divorțeze, dar nu reușește sub nicio formă. Jumătatea brunetă a trupei Andree explică. „Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”.
Andreea a mai spus că Traian a încercat o împăcare, dar multe nu s-ar fi schimbat în relația lor, lucruri care au dus, de altfel, la separare. „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foarte maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai adăugat vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE