22.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPoliția controlează: 174 de brașoveni amendați pentru că nu au respectat...

Poliția controlează: 174 de brașoveni amendați pentru că nu au respectat regulile în pandemie

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și polițiști locali, sub autoritatea Instituției Prefectului, au organizat și desfășurat noi activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Forțele de ordine au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.
Activitățile desfășurate de către polițiștii brașoveni sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Amenzi in valoare de 16.000 de lei, 2.000 de carantinați au fost verificați În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au verificat 136 de locații, 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 12 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.
Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali, au legitimat peste 2.200 de persoane, au verificat peste 150 de mijloace de transport persoane și 220 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 174 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 159 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 14 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 16.000 lei. Totodată, polițiștii au verificat peste 2.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ