17.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCJ scoate la licitație traseele de transport public județean

CJ scoate la licitație traseele de transport public județean

Consiliul Județean Brașov, prin vicepreședintele Șerban Tudorică a anunțat ca anul acesta vor fi scoase la licitație patru grupe de trasee de transport public judetean. Demersul vine ca urmare a concluziilor Studiului de trafic/mobilitate și oportunitate pentru efectuarea serviciului de transport public județean de persoane, prin curse regulate, în județul Brașov elaborat de firma de consultanță Certrans Level SRL.
Prima grupă de trasee are ca punct de plecare oraşul Victoria, trece prin localitățile de la poalele Munților Făgăraș, urmează Drumul Național 73 A, tranzitează orașul Zărnești – de unde colectează călători inclusiv din satele brănene, și ajunge la Brașov.
Cea de-a doua grupă de trasee pleacă din municipiul Făgăraș, adună călători din localitățile situate pe ambele maluri ale Oltului și străbate Drumul Național 1, până la Brașov.
Cea de-a treia grupă de trasee porneşte din orașul Rupea, colectează călători din zona de nord a județului și urmează Drumul Național 13, având ca punct terminus Brașovul.
Cea de-a patra grupă include trasee din zona localităților Augustin – Ormeniș – Apața – Măieruș și străbate DN 13, până la Brașov.
„Ne preocupă asigurarea unui transport județean de persoane modern și eficient, realizat în condiții civilizate şi la tarife oneste, cu respectarea tuturor normativelor în domeniu. În egală măsură, ne interesează să avem operatori pe toate traseele din judeţ pe care trebuie să le acoperim, astfel încât cetăţenii să aibă acces neîngrădit la acest serviciu public. Vrem să pregătim cât mai bine lansarea licitației pentru atribuirea traseelor de transport județean de persoane, în așa fel încât la 31 decembrie să putem avea contractele semnate cu prestatorii”, a menţionat preşedintele CJ Braşov Adrian-Ioan Veştea.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE