13.4 C
Braşov
AcasăSportHandbal: Marius Fetti a plecat de la Corona Brașov

Handbal: Marius Fetti a plecat de la Corona Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l După doar un an de la numirea sa în fruntea secției de handbal de la Corona Brașov, Marius Fetti spune că a renunțat „din motive strict personale“

În urmă cu un an, după scandalul uriaș de dopaj în care au fost implicate handbalistele de la Corona Brașov, în fruntea secției de handbal feminin a clubului brașovean a fost instalat Marius Fetti.

Avea planuri mari la Corona

Fost președinte al clubului ACS Transilvania Braşov, Marius Fetti, spunea atunci când a fost investit în fruntea secției de handbal că are ambiţia de a readuce handbalul braşovean din nou în elită. „Propunerea de a conduce handbalul de la Corona este pentru mine o provocare. Am acceptat această misiune cu încrederea şi ambiţia de a readuce handbalul braşovean acolo unde îi este locul. Sunt conştient că mă aşteaptă o muncă grea, dar mă bazez pe experienţa pe care o am şi mai ales pe dorinţa de a reuşi. Preiau această secție într-un moment dificil, motiv pentru care voi incerca să restructurez treptat, pe principii sănătoase şi   eficiente, handbalul de la Corona. Am un proiect amplu, de lungă durată, însa priorităţile majore sunt dezvoltarea centrului de juniori şi revenirea    echipei de senioare în Liga Naţională”, spunea Fetti.

Marius Fetti: „100% a fost decizia mea“

- Advertisement -

Deși lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal, de câteva zile s-a vehiculat zvonul plecării lui Fetti de la Corona. Marius Fetti a confirmat ieri despărțirea de Corona, însă nu a dorit să detalieze motivele. „Am renunțat din motive strict personale. 100% a fost decizia mea, chiar nu mă mai regăsesc aici. Mai multe nu vreau să comentez, nu este momentul acum“, a spus Fetti pentru Monitorul Expres.

Corona are punctaj maxim în Divizia A

În acest moment, Corona Brașov este înscrisă în Divizia A de handbal feminin. După primele trei meciuri disputate în grupa A, handbalistele antrenate de Simona Gogîrlă ocupă primul loc cu punctaj maxim. Problemele care apasă pe secția de handbal sunt cele cauzate de scandalul de dopaj. Astfel, fostul antrenor al echipei brașovene, Ion Crăciun a solicitat și a câștigat la FRH salariile pentru perioada decembrie 2019 – iunie 2020. Astfel, Corona trebuie să-i plătească antrenorului  210.000 de lei net, la care se adaugă amenzile primite de la EHF și FRH.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina