29 C
Braşov
AcasăSportSCM Gloria Buzău se retrage din Liga a 2-a!

SCM Gloria Buzău se retrage din Liga a 2-a!

SCM Gloria Buzău nu va mai continua în Liga a 2-a! Secția de fotbal a clubului buzoian a fost desființată, astfel că echipa de seniori care activa în Liga a 2-a va fi retrasă din campionat! Jucătorii și antrenorul Ilie Stan au fost informați de această decizie chiar înaintea plecării în cantonament! SCM Gloria Buzău se reunise la 11 ianuarie 2021 cu 28 de jucători, iar sâmbătă disputase un amical cu echipa de Liga 3 CSM Râmnicu Vâlcea, pe care o învinsese cu 3-1. După 15 etape desfășurate în acest sezon , SCM Gloria Buzău ocupa locul 10 în clasament, cu 21 de puncte acumulate în 14 meciuri, fiind la egalitate cu Petrolul (locul 9, 14 meciuri) și CS Mioveni (locul 11, cu 15 meciuri).
„Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul național al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, începând cu data de 19.01.2021, după infomarea, în prealabil, a Federației Române de Fotbal.
Decizia a fost luată în urma restructurărilor bugetare majore din cadrul clubului, dar și din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1, dat fiind statutul și regulamentele Federație Române de Fotbal și a Ligii Profesioniste de Fotbal.
Conducerea clubului dorește să precizeze că fotbalul rămâne, în continuare, foarte activ, în Buzău, prin Centrul de Copii și Juniori. În cadrul clubului buzoian activează, în prezent 180 de tineri sportivi, împărțiți în 9 grupe ( U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U17, U19) sub îndrumarea a 9 cadre specializate, cu Licență PRO, A, B și C. Totodată, menționăm că la nivelul municipiului Buzău se va continua cu îmbunătățirea și modernizarea bazelor sportive, proiectele de investiții, realizate prin Compania Națională de Investiții (CNI), fiind în continuare pe agenda de lucru a Primăriei Municipiului Buzău. Printre acestea amintim Sala Polivalentă din Buzău și Stadionul de Fotbal destinat pregătirii tinerilor din cadrul Centrului de Copii și Juniori. Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost mereu aproape și care ne-au încurajat!“, se precizează în comunicatul emis de SCM Gloria Buzău.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE