8.3 C
Braşov
AcasăSportFeri Bajko, în staff-ul lui Florin Stîngă la AFC Odorheiu Secuiesc

Feri Bajko, în staff-ul lui Florin Stîngă la AFC Odorheiu Secuiesc

Autor: Adi MARICA

l Harghitenii au început ieri pregătirile
l Florin Stîngă a parafat 11 meciuri de pregătire, primul adversar fiind Rapid

AFC Odorheiu Secuiesc, locul 8 în Seria a 5-a din Liga a 3-a, a început ieri pregătirile. Formația antrenată de brașoveanul Florin Stîngă a reușit în acesastă iarnă două transferuri, atacanții Hodgyai Laszlo de la FC Jaszberenyi și Simo Csongor de la AFK Miercurea Ciuc 2. În schimb, Robert Jakab a plecat în Unagria unde va juca la o echipă de Liga a 3-a. În lotul echipei harghitene se află și trei jucători brașoveni: Raul Negotei, Adrian Stoian și Cosmin Turcu.

Bajko, după Stîngă

Florin Stîngă a reușit să-l convingă pe preparatorul fizic brașovean, Ferencz Bajko să se alăture staff-ului său. Feri Bajko este unul dintre cei mai apreciați preparatori fizici din țară, acesta având în CV echipe importante ca FC Brașov, Steaua, Pandurii, ASA Tg. Mureș, UTA sau FC Vaslui. „Mă bucur că am reușit să-l conving pe Feri Bajko să vină alături de no. L-aș fi dorit și pe Ioan Naghi în staff, însă nu s-a putut“, a spus Florin Stîngă.

Rapid, primul adversar al iernii

Altfel, oficialii echipei harghitene au parafat 11 jocuri de pregătire.
Primul test al iernii pentru echipa lui Stîngă este programat sâmbătă, la București, cu Rapid (L2). Celelalte jocuri de pregătire ale celor de la AFC Odorheiu Secuiesc sunt: Viitorul Șelimbăr (29 ianuarie, la Șelimbăr), Petrolul (23 ianuarie, la Tărlungeni), Aerostar Bacău (30 ianuarie, la Miercurea Ciuc), Cetate Râșnov (3 februarie, la Odorheiu Secuiesc), AFK Miercurea Ciuc -U19 (6 februarie, la Odorheiu Secuiesc), KSE Tg. Secuiesc (13 și 20 februarie), Unirea Ungheni) 26 februarie, la Odorheiu Secuiesc), Viitorul Șelimbăr (5 martie, la Odorheiu Secuiesc) și AFK Miercurea Ciuc U19 (6 martie, la Miercurea Ciuc). În prima etapă din 2021 din C5, AFC Odorheiu Secuiesc va juca pe teren propriu cu ACS SR Brașov. În tur, la Brașov, harghitenii s-au impus cu 2-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române