10.3 C
Braşov
AcasăSportVolei, Divizia A 1: CSU Brașov a rămas fără victorie ...

Volei, Divizia A 1: CSU Brașov a rămas fără victorie și după turneul de la Zalău

Autor: Adi MARICA

l Brașovenii au pierdut jocurile cu CS U Cluj și Știința Baia Mare
l Adrian Apostu s-a accidentat grav la genunchi în meciul cu băimărenii și ar putea rata restul sezonului

Voleibaliștii de la CSU Brașov au pierdut ambele meciuri disputate în cadrul turneului de la Zalău. Vineri, brașovenii au fost învinși de U Cluj cu 3-0 (25-6, 25-11, 25-12), iar duminică au cedat cu același scor în fața celor de la Explorări Baia Mare, 0-3   (18-25, 9-25, 9-25). De la brașoveni s-a remarcat veteranul Andrei Bălhăceanu (42 de ani), autor a 5 puncte. „Dacă am fi avut tot lotul valid pentru acest turneu, puteam emite ceva pretenții. S-a văzut lipsa de pregătire, dar și oboseala acumulată de jucători“, a spus Iulian Stoian. După 7 meciuri disputate în acest sezon al Diviziei A1 (m), CSU Brașov ocupă ultimul loc în clasament fără niciun punct.

Apostu s-a accidentat

Din păcate, veștile proaste din tabăra echipei brașovene continuă. La meciul de duminică, de la Zalău, cu Explorări Baia Mare, s-a accidentat Adrian Apostu (17 ani). „Lui Apostu i-a „fugit“ genunchiul în meciul de duminică.Va fi consultat de medicul Gheorghe Popa și sperăm să nu fie ceva grav. Apostu era la al doilea meci pentru noi, după ce l-am adus de la Galați“, a spus Stoian.

Final de an cu trei meciuri la Zalău

CSU Brașov va încheia anul tot cu o deplasare la Zalău, acolo de unde voleibaliștii brașoveni se vor duela cu Știința București (duminică), Dinamo (luni) și SCM Zalău (marți). Pentru acest turneu, voleibaliștii se vor putea pregăti în această săptămână în Sala Sporturilor. „Am primit cinci poziții pentru antrenamente în această săptămână. Este de apreciat că putem face un ciclu de pregătire complet înaintea unui turneu. Noi am fi dorit ca meciul de marțea viitoare de la Zalău să-l putem disputa sâmbătă, însă nu s-a putut. Sunt băieți care nu se pot învoi de la serviciu pentru două zile și cred că vom avea probleme de lot. Sperăm să revină măcar Bogdan Preda, un jucător care ne-a lipsit mult“, a spus Iulian Stoian.

Transferuri, în funcție de buget

După turneul de la Zalău, voleibaliștii vor continua pregătirile până pe 23 decembrie, apoi vor primi vacanță până pe 4 ianuarie. La finalul lunii ianuarie sunt programate meciurile din Cupa României, iar Stoian spune că CSU Brașov are o șansă mare să ajungă în Final Four-ul Cupei României!
„În iarnă, dacă se vor îmbunătăți condițiile financiare la echipă și vom reuși să facem 2-3 transferuri bune, cu o pregătire bună, eu spun că echipa va arăta mai bine. În Cupa României vom juca direct în turul 2 cu Unirea Dej la Brașov, iar un succes ne-ar califica în Final – Four-ul competiției. Este o șansă uriașă pentru voleiul brașovean“, a încheiat managerul echipei CSU Brașov.

Volei, turneu 4, grupa Zalău

Vineri
CSU Brașov – CS „U” Cluj 0-3 (6-25, 11-25, 12-25)
CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – Steaua București 2-3 (25-19, 25-14, 21-25, 14-25, 12-15)
Sâmbătă:
Steaua– CS Știința Explorări Baia Mare 3-1 (21-25, 25-16, 25-20, 25-16)
CS „U” Cluj – CS UV Timișoara 3-0 (25-21, 25-22, 25-23)
Duminică:
CSU Brașov – Explorări Baia Mare 0-3 (18-25, 9-25, 9-25)
CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – CS UV Timișoara 3-0 (25-20, 25-19, 25-18)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române