16.9 C
Braşov
AcasăNationalMiliardarii: Topul celor mai bogați români în 2020

Miliardarii: Topul celor mai bogați români în 2020

l Forbes România a prezentat datele actualizate despre averile celor mai influenți oameni de afaceri din România

- Advertisement -

Forbes România prezintă datele actualizate despre averile celor mai influenți oameni de afaceri din România. Lista completă cu cele mai puternice companii locale și cu miliardarii din țara noastră o găsiți în ediția specială din 2020 a Forbes Top 500. Revista este disponibilă din 3 decembrie în toate magazinele Inmedio din țară și în aplicația „Forbes România” din App Store și Google Play.

Evaluarea averilor

Evaluarea averilor celor mai bogați oameni de afaceri din România incluși în top are la bază metodologia de calcul realizată de Forbes România, pornind de la multiplii medii pentru cifra de afaceri, profitul net și capitalurile proprii, precum și un set de coeficienţi aplicabili fiecăruia dintre acești indicatori financiari, pentru estimarea cât mai corectă a valorii companiilor.
Multiplii au fost furnizaţi de către Deloitte România, pe baza analizei bursiere a companiilor listate din Europa Centrală și de Est, în toate domeniile și sectoarele de activitate.
Informaţiile au fost obţinute din surse oficiale, de pe site-ul Ministerului Finanţelor, de la Registrul Comerţului, din bazele de date ale portalului termene.ro sau de la oamenii de afaceri intervievaţi de către redactorii Forbes România.

Topul

- Advertisement -

Locul 10, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Iulian Dascălu, 1,2 mld. lei
Iulian Dascălu și-a construit un imperiu în domeniul imobiliarelor, iar povestea sa este descrisă de proiectele Iulius pe care le dezvoltă de mai bine de două decenii.

Locul 9, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Anca Vlad, 1,3 mld. lei
Grupul Fildas-Catena, deținut de Anca Vlad, cel mai puternică femeie din business-ul românesc, a raportat în anul 2019 un record al afacerilor.

Locul 8, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Familia Talpeș, 1,4 mld. lei
Bitdefender, unul dintre cei mai mari producători de soluţii de securitate cibernetică la nivel global, își schimbă strategia în perioada pandemiei și se implică activ în problemele comunității.

Locul 7, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, 1,4 mld. lei
Sunt printre cei mai importanţi antreprenori români din industria de real estate. Răbdarea, disciplina, perseverenţa și curajul reprezintă doar câteva dintre elementele care le-au pavat calea spre succesul de care se bucură astăzi.

Locul 6, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Radu Dimofte, 1,5 mld. lei
Pandemia a schimbat modul în care trăim și viziunea asupra lumii într-un timp extrem de scurt. Primii care au experimentat puterea Asa distructivă au fost antreprenorii din industria HoReCa

Locul 5, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Zoltan Teszari, 1,9 mld. lei
RCS & RDS, companie controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, a rezistat crizei COVID-19, fără să sufere lovituri majore. Investiţiile masive din ultimii ani au asigurat stabilitatea afacerii și au generat un profit record în 2019

Locul 4, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Anastasia Soare, 2,3 mld. lei
Anastasia Soare pierde o parte din imperiul construit de-a lungul ultimelor două decenii, dar își păstrează „corona” și supremaţia din „Regatul Sprâncenelor”.

Locul 3, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Ion Țiriac, 6 mld. lei
Ion Ţiriac continuă să-și crească afacerile, dar nu stă prea departe nici de arena sportivă

Locul 2, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Dragos și Adrian Pavăl, 7,5 mld. lei
Compania Dedeman, deținută de fraţii Dragoș și Adrian Pavăl, a cunoscut în 2019 o creștere a cifrei de afaceri de 13,7%, fiind al șaselea an consecutiv în care afacerile au crescut cu un miliard de lei.

Locul 1, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Daniel Dines (foto), 7,7 mld. lei
Indiferent de industrie, tendinţa de automatizare este inevitabilă. Da, în 2020, roboţii sunt deja printre noi și fac o muncă grea, care necesită de obicei un număr rezonabil de oameni.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina