13.4 C
Braşov
AcasăCititori(P) Principalele două beneficii ale unei firme de transport internațional de marfă

(P) Principalele două beneficii ale unei firme de transport internațional de marfă

Credeți că este o coincidență faptul că puteți citi pe site-ul nostru un text despre o firmă de transport internațional de marfă? Vă spunem că nu, întrucât cuvintele care formează brand-ul nostru sunt, în același timp, și cele care definesc două dintre cele mai mari avantaje ale acestei companii.

- Advertisement -

Mai exact, Volsped, înființată în anul 2007 și care până în prezent a parcurs nu mai puțin de 60,3 milioane de kilometri transportând 700.000 de tone de marfă, se remarcă prin monitorizarea 24/7 a încărcăturii, cu ajutorul tehnologiei GPS, respectiv prin transportul în regim expres, adică foarte rapid, oriunde în lume.

Monitorizarea non-stop a unui transport international, pe toată durata acestuia, de la preluare și până la livrare, are două scopuri principale. În primul rând, dumneavoastră veți ști în orice moment unde se află încărcătura și veți putea estima timpul rămas până la sosirea în punctul de destinație.

În al doilea rând, având în vedere că firma aleasă pentru transport, mai exact Volsped, vă pune la dispoziție acest serviciu, puteți avea încredere că toate celelalte aspecte sunt gestionate într-un mod la fel de transparent. Cât despre rapiditate, aceasta este esențială, întrucât în orice business și nu numai se aplică sloganul „time is money”.

- Advertisement -

De-a lungul experienței sale care se întinde pe mai bine de 13 ani, Volsped a realizat servicii de transport internațional, național și transport de mobilă către un număr de 31.680 de destinații. 70% dintre clienți apelează firma din nou, la mai puțin de 3 ani de la prima interacțiune, iar 98,8% dintre aceștia se declară pe deplin satisfăcuți de serviciile companiei.

Această companie „acoperă” întreg mapamondul, de la Uniunea Europeană și celelalte țări de pe continent până la regiuni îndepărtate precum Statele Unite ale Americii, China, Africa de Sud sau Australia.

Volsped vă pune la dispoziție trei modalități de transport în afara țării, fiecare cu particularitățile sale, pe care le vom afla în continuare. Decizia finală privind una sau alta dintre aceste variante vă aparține în totalitate, însă experții vă sfătuiesc să țineți cont de sfaturile lor, în special cele legate de costuri și timpul necesar transportului.

1. Transport internațional rutier. Volsped vă pune la dispoziție dube cu sarcina utilă între 1,5 și 3,5 tone și un volum de 13 până la 42 de metri cubi; camioane cu sarcina utilă de până la 23 de tone și un volum de până la 90 de metri cubi; cisterne și basculante. În funcție de tipul transportului, de mărimea acestuia și de distanța până la destinație, puteți opta pentru un regim de grupaj, camion complet sau expres.

2. Transport internațional aerian. Aceasta este de departe cea mai rapidă variantă, însă și cea mai costisitoare, fiind ideală pentru transporturile care trebuie realizate în cel mai scurt timp. Indiferent că aveți de primit sau de trimis echipamente, produse farmaceutice sau perisabile ori lucruri personale, veți beneficia de o varietate a ofertei și de legături aeriene excelente.

3. Transport internațional naval. Nu în ultimul rând, transportul naval se poate realiza în regim FCL (containere complete) sau LCL (în regim de grupaj), cu asistență vamală, asigurare cargo și alte servicii incluse. Volsped asigură transporturi navale către Rotterdam, Hamburg, Anvers, Amsterdam, dar și în alte continente.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina