13 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPrimele luminițe de Crăciun

Primele luminițe de Crăciun

l Brașovenii au avut parte deja de primele luminițe de Crăciun pe străzile din Centrul vechi, chiar dacă a fost vorba de o repetiție

Brașovenii au avut parte deja de primele luminițe de Crăciun pe străzile din Centrul vechi. Instalațiile nu vor rămâne însă aprinse, ci a fost vorba doar de o verificare. Potrivit unei recomandări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, anul acesta aprinderea iluminatului festiv se va face fără public, etapizat și fără serbările din anii trecuți.
Peste 350.000 de leduri vor lumina Sărbătorile de iarnă din Brașov, dar fără a exista moment anunțat pentru aprinderea luminițelor din bradul din Piața Sfatului.

Totuși, iluminatul festiv va încerca să coloreze sărbătorile de iarnă. Flash Lighting, firma care se ocupă de iluminat, a explicat că pentru aceste sărbători conceptul de iluminat destiv al Brașovului este ,,Iarna în culori!” Pe stâlpii de iluminat de pe toate străzile din centrul istoric și în Poiană vor fi montate 346 de ornamente cu înălţimi între 1 şi 3 metri. Decoraţiunile de pe Republicii vor fi aranjate sub forma unor porţi, străzile M. Weiss și Apollonia Hirscher vor fi decorate cu traversări cu țurțuri și vor fi montați brăduţi în Piaţa Unirii, Piaţa Sf. Ioan, în fața Consiliului Județean și în alte zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române