-0.6 C
Braşov
AcasăMagazinNicole Cherry se dă blondă

Nicole Cherry se dă blondă

Nicole Cherry este frumoasă, talentată și, mai nou, a devenit o împătimită a schimbărilor de look. Se pare că de acum înainte artista mai are un alt as în mânecă. În afară de talentul ei în muzică, Nicole mai are ceva important. Este vorba despre imprevizibilitate. Nicole experimentează din ce în ce mai mult din acest punct de vedere de ceva vreme! De data aceasta este vorba de părul ei, căci admiratorii ei eu avut ocazia s-o vadă blondă. Nicole Cherry face spectacol oriunde merge. La o vârstă atât de fragedă, la numai 21 de ani, artista are un succes pe care mulți alți artiști doar îl visează.
Artista este o împătimită a schimbărilor. Nu cu mult timp în urmă, cântăreața a apelat la o perucă de culoare albastră pentru a întregi ținuta de Halloween și, bineînțeles, pentru a-și suprinde toți fanii. Și a și reușit acest lucru! „gata, m-ai motivat sa îmi fac și eu un make-up nebun de Halloween, chiar dacă stau în casă / Superbă / Ești așa de frumoasă”, îi spuneau fanii atunci pe rețeaua de socializare.
Nu a trecut mult timp, iar Nicole se mândrește cu faptul că îi stă la fel de bine și cu o perucă blondă de această dată. Fanii au reacționat imediat. Așa cum era de așteptat, au avut numai cuvinte de laudă de spus la dresa frumoasei vedete. Și asta nu e tot! Nicole, la fel de jucăușă cum o știm cu toții, a și glumit pe baza noului său look. A menționat faptul că peruca blondă o face să arate precum o adevărată „pitzi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE