1.9 C
Braşov
AcasăMagazinAna Baniciu și Cătălin Cazacu, în prima lor vacanță împreună

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, în prima lor vacanță împreună

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu se află în prima lor vacanță împreună, în Dubai, și deși toată lumea a crezut că formează un cuplu, cei doi susțin că sunt doar buni prieteni.
Ca doi buni prieteni, în căutarea unor zile în care să își creeze unele dintre cele mai frumoase amintiri, Ana Baniciu și Cătălin Cazacu au decis să facă o vizită în uimitorul Emirat Dubai, unde au înotat cu delfinii și s-au plimbat cu cămilele, în deșert. ,,Am vizitat multe locuri într-un timp relativ scurt, după cum ați văzut și la noi pe profilele de social media. Am fost o gașcă frumoasă de prieteni, într-un oraș incredibil de dezvoltat, cu o temperatură numai bună și cu foarte multe lucruri de făcut. Cu siguranță mă voi întoarce, deoarece mai am pe listă multe locații de vizitat“, a spus Ana Baniciu.

Iar ca totul să fie încununat cu aroma Dubaiului modern, Ana și Cătălin au luat una dintre cine la înălțime, optând pentru un restaurant situat la etajul 54. Nu mică le-a fost surpriza atunci când însuși Chef Howard Kos li s-a alăturat la masă pentru a-i saluta. Au stat la povești și au aflat că Chef Howard Kos a lucrat în mai multe restaurante cu stele Michelin din America (New York și California), dar este renumit de a fi reinventat ideea de clasic în bucătărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE