5.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovUn turc care a comis o crimă lângă București s-a predat polițiștilor...

Un turc care a comis o crimă lângă București s-a predat polițiștilor din Brașov

Un bărbat, care a comis crima din Voluntari și apoi a fugit, cu Poliția pe urmele sale, s-a predat singur polițiștilor din Brașov.
În urmă cu două zile în Voluntari, Ilfov, a avut loc o crimă ca în filme. Doi bărbați, un turc și un israelian, s-au luat la ceartă în trafic. Scandalul ar fi pornit de la o datorie pe care israelianul o avea de restituit turcului.
Nervos, el l-a înjunghiat pe israelian. Apoi a fugit de la locul faptei.
În urma acestui incident, victima a ajuns cu greu la depozitul său de fructe și legume din Voluntari, dar starea lui s-a agravat. A fost dus la un spital din Capitală, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.
”La data de 23 noiembrie, în jurul orei 14:14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Imediat, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice din competență.”, se arăta într-un comunicat al Poliției emis luni, 23 noiembrie, atunci când a avut loc incidentul. O
Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, doar că agresorul se făcuse nevăyut.
La două zile distanță de la crimă, turcul s-a predat însă singur, la Brașov, iar polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov au pornit procedurile în vederea preluări în custodie a acestuia.
În acest caz continuă cercetările, urmărirea penală fiind în competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar dacă turcul va fi găsit vinovat, va trebui să petreacă ani buni după gratii pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române