-5.9 C
Braşov
AcasăSportSoldat Maxim: ACS SR Brașov. Portarul Andrei Maxim s-a înrolat în...

Soldat Maxim: ACS SR Brașov. Portarul Andrei Maxim s-a înrolat în Armată

Autor: Adi MARICA

l Ajuns la 26 de ani, portarul Andrei Maxim a ales cariera militară

Andrei Maxim (26 de ani) este un fotbalist cunoscut în fotbalul brașovean. Un portar bine clădit, cu reale calități, un tip de vestiar apreciat de colegi și antrenori atât la ACS SR Brașov, cât și la Cetate Râșnov, a ales să îmbrace uniforma militară. Problemele majore din fotbalul nostru l-au determinat pe Maxim să ia o decizie radicală, aceea de a se angaja în structurile MApN. Decizia de a se înrola în armată a luat-o în vară, atunci când s-a prezentat la examene. Maxim a trecut cu brio examenul psihologic și apoi testele fizice. „ La testele fizice am luat punctaj maxim“, spune fotbalistul Andrei Maxim.

7 săptămâni de instrucție

De mai bine de o săptămână, Andrei Maxim se află în „cantonament“ pentru pentru 7 săptămâni de instrucție. „Am ajuns la 26 de ani și vreau să fac ceva cu viața mea. Fotbalul e frumos, dar la ce ce probleme sunt, chiar nu poți trăi din așa ceva la nivelul Ligii a 3-a. Nu a fost ușor în ultimii ani, cu mult stres, neplătit cu lunile. Am ales Armata, în primul rând, pentru stabilitate și pentru un viitor mai bun“, spune Andrei Maxim.

De la fotbal la armată

Fotbalistul făgărășean a visat mereu că va ajunge un portar de top în fotbalul românesc. Realitatea a fost însă una dură. „Atunci când eram mic și m-am apucat de fotbal mereu visam că voi ajunge fotbalist și voi juca la nivelul Ligii I. Din păcate nu am reușit. Am încă plăcerea de a juca fotbal și voi continua să joc, asta dacă timpul îmi va permite. Chiar am vorbit cu antrenorul Liviu Nicolae, a înțeles decizia mea și chiar mi-a spus că are în continuare nevoie de mine la echipă“, a spus Andrei Maxim, care a fost primul jucător care a semnat contractul cu echipa suporterilor brașoveni în vara lui 2017.

„Acum sunt soldatul Maxim“

Despre perioada de instrucție, Maxim spune că „e destul de greu, pentru că facem antrenamente spartane, dar trecem și peste asta. Acum sunt soldatul Maxim“, a spus făgărășeanul. În aceeași situație se află și Vlad Boricean (22 de ani), care, la fel ca și Maxim, a ales să îmbrace uniforma militară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE