29 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPrima ședință extraordinară a Consiliului Local va fi online

Prima ședință extraordinară a Consiliului Local va fi online

l La ședința de vineri va fi supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind încetarea fuziunii prin absorbţie a Direcţiei Administrare Infrastructură Sportivă Braşov de către Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov

- Advertisement -

Vineri a fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Local Brașov. Ședința va avea loc la ora 12,00, prin mijloace electronice, printr-o platformă on-line de video-conferință. Ordinea de zi arată că va fi discutat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Municipiului Braşov – noiembrie 2020, proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului lunar al burselor școlare și al numărului de beneficiari, pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Brașov, anul școlar 2020 – 2021, semestrul I, și un proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brașov. De asemena, vor fi supuse votului un proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților unității administrativ teritoriale Municipiul Brașov în Adunarea Generală a Asociaților de la S.C. RIAL S.R.L. Brașov, un proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților unității administrativ teritoriale Municipiul Brașov în Adunarea Generală a Asociaților de la S.C. TETKRON S.R.L și un proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților unității administrativ teritoriale Municipiul Brașov în Adunarea Generală a Acționarilor de la S.C. RATBV S.A, precum și proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale Unităților de Învățământ Preuniversitar din Municipiul Brașov, pentru anul școlar 2020 – 2021.
Tot în ședința de vineri va fi supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind încetarea aplicabilității H.C.L. nr. 349 din 30 iunie 2020, adică a hotărârii care aproba fuziunea prin absorbţie a Direcţiei Administrare Infrastructură Sportivă Braşov de către Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov, instituţie publică aflată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Braşov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE