5.4 C
Braşov
AcasăMagazinDin nou pe sticlă: Andreea Berecleanu revine la știri, dar la Prima...

Din nou pe sticlă: Andreea Berecleanu revine la știri, dar la Prima TV

Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul știrilor, însă nu la postul pe care l-a părăsit ci la Prima TV. Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, informează paginademedia.ro. Mutarea Andreei Berecleanu la Prima TV vine la aproximativ nouă luni de la despărțirea știristei de Antena 1. Vedeta a părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu. La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărțirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său publicat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situații impuse”.
Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.
În anul 2003, la vârsta de 27 de ani, Andreea Berecleanu a fost cooptată să prezinte ştirile „Observator”, la postul Antena 1. „Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse”, anunţa Andreea Berecleanu în mediul online la momentul plecării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române