13 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCum vor funcționa de luni piețele din Brașov

Cum vor funcționa de luni piețele din Brașov

Primarul Allen Coliban, împreună cu șeful Serviciului Piețe, Cristian Vasile, și șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Emil Pușcașu, s-au întîlnit cu prefectul Cătălin Văsii, pentru a pune la punct programul piețelor din Brasov, având
în vedere restricțiile stabilite de Guvern, prin CNSU nr. 52/2020, pentru piețele acoperite.
Astfel, Piața Tractorul, tronsonul 1 al Pieței Dacia, Piața Bartolomeu și Hala a Star vor fi închise începînd de luni. Pentru a asigura accesul brasovenilor la legumele și fructele puse în vânzare de producători, primarul Brașovului a dispus amenajarea unor piețe volante care să preia comerțul cu produseele care se vinbdeau în hale.

1. Toti cei 16 producătorii și 20 de comercianții din Piata Tractorul vor avea la dispozitie câte o tarabă în zona pietonala din fața pieței, înspre strada Olteț, între piață și chioșcuri. Accesul mașinilor va fi interzis. Luni, piata va fi închisă pentru amenajare.

2. Cei 114 producători din Tronsonul 1 din Piata Dacia își vor putea comercializa produsele în parcarea dintre creșă și compania Apa, pe str. Prahovei, iar cei 21 de agenți economici vor avea la dispozitie zona dintre piață (tronsonul 1, cel acoperit) și sediul serviciului piața Dacia. Luni, accesul spre tronsonul 2 și hala de brânzeturi se va face doar dinspre str. Crișana (sediul Companiei Apa)

3. Cei 5 agenți economici din Piata Bartolomeu vor avea la dispoziție tarabe în afara pieței.

4. Cei 3 producători din Hala Star (2 pentru brânzeturi și unul pentru miere, vor avea la dispoziție tarabe în zona pieței exterioare.

5. Piata Astra nu este afectată. Având în vedere că halele de vanzare a produselor lactate din Piata Dacia, Piata Tractorul și Piata Bartolomeu sunt separate de piata agroalimentara, acestea rămân deschise.
De asemenea, toate magazinele cu acces din piețele acoperite, rămân deschise. Piața de Miercuri nu se încadrează în prevederile HOT CNSU nr. 52/2020, astfel ca va rămâne deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române