-1.2 C
Braşov
AcasăMagazinTot un Bogdan: Alexandra Stan are un nou iubit

Tot un Bogdan: Alexandra Stan are un nou iubit

Alexandra Stan are un nou iubit, pe care nu a ezitat să-l prezinte fanilor ei pe Instagram! Și a făcut-o chiar frumos, cu un sărut romantic, în fața cascadei. Îl cheamă Bogdan Drăghici, iar fotografia pe care artista le-a arătat-o tuturor a fost făcută în satul Cioclovina, județul Hunedoara. Bogdan și Alexandra au stat chiar în izolare, în luna octombrie, după ce noul iubit a fost testat pozitiv. Totul a trecut, iar cei doi se bucură de iubirea ce și-o poartă unul altuia. S-au întors la Constanța, unde au măncat mult pește unde s-au amuzat alături de prieteni.
Alexandra Stan a încheiat o relație de patru ani, cu un alt Bogdan, Bogdan Stăruială pe care îl cunpștea din copilărie. Ea spune că această despărțire a fost un moment greu.
„Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul OK. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună“, povestea la începutul relației Alexandra. Acum, au rămas doar prieteni. „O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, a mai spus artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE