16.9 C
Braşov
AcasăSportDe la rugby la fotbal: Brașoveanul Cătălin Neamțu face minuni în...

De la rugby la fotbal: Brașoveanul Cătălin Neamțu face minuni în vestiarul ACS SR Brașov

l Kinetoterapeutul brașovean este implicat total în proiectul ACS SR Brașov
l „Sunt alături de acest grup, chiar dacă fac totul fără a avea o parte financiară“, spune Cătălin Neamțu

- Advertisement -

Fotbaliștii de la SR Braşov au parte, din această vară, de serviciile unui kinetoterapeut de top, Cătălin Neamţu. Brașoveanul a colaborat în ultimii ani cu Federația Română de Rugby, dar acum este dedicat 100% fotbalului și este implicat total la ACS SR Brașov. „Am făcut această meserie la nivelul cel mai ridicat, la un lot național, acum vreau să reîncep de jos și să cresc împreună cu acestă echipă a Brașovului. Eu vin dintr-un alt sport, rugby, pe care l-am şi practicat. Făcând rugby, nu am avut prea multe tangențe cu fotbalul. Și pentru mine este o schimbare, trebuie să mă adaptez. De exemplu, trebuie să învăț să aștept să primesc permisiunea arbitrului pentru a intra pe teren la o accidentare. Se știe, la rugby, dacă un sportiv rămâne la pământ nu mai aştepți nimic, mergi să îl ajuți. Acolo nu sunt simulări. Băieții m-au primit foarte bine. Au prins încredere în mine şi m-am integrat în grup. Sunt unul dintre ei şi lucrăm foarte bine. Faptul că nu au apărut accidentări grave până acum, cred că arată că am lucrat bine. Să se termine sezonul de toamnă şi apoi vom avea timp să ne punem pe picioare, să facem un program concret şi pentru partea a doua a sezonului echipa va arăta şi mai bine“, spune Neamțu.

Voluntariat la ACS SR Brașov

- Advertisement -

Cătălin Neamțu spune că simte că face parte din familia stegară, iar munca sa la echipă se rezumă doar la voluntariat! „Sunt brașovean şi m-am alăturat cu drag acestui proiect. Îl cunosc pe Ciprian Jurubescu, este un profesionist, am lucrat împreună şi la Colţea, şi mă bucur că pot face parte şi din echipa «stegară», că sunt alături de acest grup, chiar dacă fac totul fără a avea o parte financiară. Am vrut să schimb puțin macazul, să încerc şi altceva. Eu lucrez şi la Spitalul de Cardiologie din Covasna și îmi era greu să mă împart şi la lotul național de rugby. Am decis să rămân acasă, astfel că în acest an se va încheia şi colaborarea mea cu Federația Română de Rugby. Mă voi axa exclusiv pe SR Brașov de acum“, a spus Cătălin Neamțu.

Horia Popa: „Îi mulțumesc lui Cătălin că ne ajută. Aveam nevoie de el, este un om extraordinar”.

Ciprian Jurubescu: „Îi mulțumesc lui Cătălin. Noi nu aveam posibilitățile financiare să îl angajăm. Ne ajută mult, atât în vestiar, cât şi în afara acetuia. Cu siguranță, ne vom revanşa faţă de el”

Teste negative la ACS SR Brașov

ACS SR Brașov a anunţat ieri că au fost primite rezultatele testelor efectuate luni pentru COVID-19. Din fericire, la echipă nu există niciun caz de coronavirus, toate testele fiind negative.  Aceasta a fost ultima testare a fotbaliștilor antrenați de Liviu Nicolae din acest an, asta pentru că testele sunt valabile 14 zile.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina