1.9 C
Braşov
AcasăStiri BrasovErwin Albu, candidat independent la Camera Deputaţilor, promite că-şi donează jumătate din...

Erwin Albu, candidat independent la Camera Deputaţilor, promite că-şi donează jumătate din indemnizaţie

După ce a fost candidatul susținut de PNL pentru funcția de primar al municipiului Codlea, fiind învins de Mihai Cîmpeanu (Alianţa PSD-ALDE), Erwin Albu vrea acum să devină parlamentar. Albu va candida ca independent pentru Camera Deputaţilor, după ce a reuşit să strângă în timp record semnăturile de susţinere necesare acestui proces. Erwin Albu a depus la Biroul Electoral Judeţean Braşov aproximativ 3800 de semnături.

Promisiune legalizată la notar

Ieri, cu ocazia anunţului oficial al candidaturii, Erwin Albu a prezentat o declaraţie notarială prin care se angajează ca în cazul în care va ajunge deputat, să rămână independent pe întreaga perioadă a mandatului, şi, mai mult decât atât, să doneze o jumătate din indemnizaţia sa, pentru cauze sociale sau de tineret din judeţul Braşov. „Mă angajez ca în momentul în care voi fi ales, ca deputat să să îmi exercit atribuţiile păstrându-mi calitatea de independent pe întreaga perioadă a mandarului şi jumătate din indemnizaţie să o donez pentru proiecte sociale şi de tineret din judeţul Braşov”, a spus Erwin Albu, prezentând şi documentul notarial care susţine cele spune.

Nu e membru, a candidat doar pe listele liberalilor la Codlea

Erwin Albu a mai declarat ieri că îşi structurează programul electoral pe doi piloni principali: infrastructura şi protecţia medului. Din lipsă de fonduri el susţine că îşi va duce campania electorală pe bicicletă. Cu ocazia anunţului candidaturii pentru Parlament, Erwin Albu a clarificat şi situaţia sa la nivel de administraţie locală, după ce a obţinut la alegerile din 27 septembrie, un mandat de consilier local la Codlea, pe listele PNL. Albu a precizat că îşi va prelua şi exercita acest mandat, în ciuda faptului că, prin înţelegerea cu Alianţa USR PLUS, PNL a decis să renunţe la colaborarea cu toţi candidaţii săi deveniţi consilieri, ce au avut condamnări penale. „Candidatura mi-a fost validată de instanță”, a declarat Erwin Albu, care a adăugat că nu este membru PNL, ci doar a candidat pe listele liberalilor de la Codlea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE