-1.4 C
Braşov
AcasăCititori(P) Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în Brașov

(P) Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în Brașov

Sport Time Balkans a deschis miercuri, 21 octombrie, în centrul comercial AFI Brașov un nou magazin Nike.

Magazinul este situat la parterul mall-ului pe o suprafață de 362 mp. Noul magazin Nike are un design ultra modern și oferă cele mai noi colecții de alergare și training, colecții sportwear pentru timpul liber și o selecție generoasă pentru copii.

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin Nike de la preluarea distribuției brandului în România, de data aceasta în noul centru comercial AFI Brașov. Suntem convinși că, atât AFI Brașov cât și noul magazin Nike vor deveni în cel mai scurt timp repere comerciale în peisajul de retail brașovean. Vom continua investițiile în dezvoltarea rețelei noastre de retail și foarte curând vom redeschide cel de-al treilea magazin Nike în București, în AFI Controceni”, afirmă Gabriel Maranca, Director General Sport Time pentru România & Bulgaria.

Magazinul Nike din AFI Brașov este deschis între orele 10:00 – 22:00, de luni până duminică.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Din 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru România și Bulgaria. Nike, Inc, are sediul în Beavertorn – Oregon și este leader internațional în design, producție și distribuție de încălțăminte, îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive autentice pentru o largă varietate de activități sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE