0.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovA fost prins autorul jafului de la casa de schimb valutar din...

A fost prins autorul jafului de la casa de schimb valutar din Brașov

Polițiștii din Brașov au depistat un bărbat, bănuit a fi autorul jafului de la casă de schimb valutar din centrul Brașovului.
În urma a două percheziții efectuate la data de 22 octombrie 2020, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat un bărbat, de 32 de ani, din județul Brașov, bănuit de comiterea unei tâlhării calificate.
Fapta ar fi fost comisă la data de 14 octombrie 2020 și a vizat o casă de schimb valutar din municipiul Brașov.
De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, precum și 52.000 de lei, peste 3.900 de euro și 3.200 de dolari. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Investigațiile derulate în cauză au fost efectuate de polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, cu sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov și cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE