AcasăComunicateCOMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI „Dezvoltarea activității de lucrări construcții...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI „Dezvoltarea activității de lucrări construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale a EDILMET S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”

Data publicării 22.10.2020

EDILMET SRL, cu sediul în Orașul Râșnov, Str. Pandurilor, nr.25, județul Brașov, cod postal 505400, România, derulează în perioada 04.08.2020 – 31.08.2021, proiectul „Dezvoltarea activității de lucrări construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale a EDILMET S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 5847/ 04.08.2020 încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Cod apel proiecte POR/604/2/1 –Microintreprinderi.
Titlu proiect: „Dezvoltarea activității de lucrări construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale a EDILMET S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”
Beneficiar proiect: EDILMET SRL
Program de finanțare: Programul Operațional Regional 2014 – 2020
Autoritatea de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
Organism Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru
Valoarea totală a proiectului este de 1.401.607,93 lei, din care
Asistența financiară nerambursabilă este de 940.753,70 lei.
Cod SMIS: 133520
Obiectivul general al proiectului de investiții: dezvoltarea activității societății EDILMET S.R.L. care să asigure creșterea competitivității economice a acesteia, capabile să gestioneze în mod eficient resursele, să valorifice potențialul lor de inovare și de asimilare a progresului tehnologic.

(România, Regiunea 7 Centru, Orașul Râșnov, Str. Pandurilor, nr.25, județul Brașov, cod poștal 505400, România, telefon 0743409178, poștă electronică edilmet@gmail.com)

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române