1.9 C
Braşov
AcasăSportAntrenorul Ioan Crăciun a câștigat litigiul cu Corona Brașov la FRH ....

Antrenorul Ioan Crăciun a câștigat litigiul cu Corona Brașov la FRH . Corona e bună de plată!

O nouă problemă pentru Corona Brașov după cazul de dopaj de la echipa de handbal feminin. Antrenorul Ion Crăciun a câștigat litigiul cu clubul brașovean la comisiile FRH. Astfel, clubul Corona Brașov este obligat să-i plătească antrenorului 210.000 lei net, în jur de 50.000 de euro! Ion Crăciun a solicitat la FRH plata restanțelor financiare pentru perioada decembrie 2019-iunie 2020, adică în perioda în care echipa nu a avut activitate!

”Referitor la apelurile formulate de CSM Corona Brașov si Crăciun Ion impotriva Hotararii nr. 492/18.09.2020 pronunțata de Comisia de Memorii a FRH, Comisiei de Apel cu unanimitate de voturi decide:
Respinge apelul formulat de CSM Corona Brașov ca nefondat.
Admite apelul formulat de antrenorul Crăciun Ion si pe cale de consecință modifica Hotararea nr. 492/18.09.2020 a Comisiei de Memorii în sensul obligarii clubului la plata sumei de 210.000 lei net ( 7 luni x 30.000 lei net) cu tilul de drepturi financiare restante pentru perioada decembrie 2019-iunie 2020. Mentine in rest celelalte prevederi ale Hotararii nr. 492/18.09.2020.
Fara cheltuieli de judecata in apel.”, se precizează pe site-ul FRH.

După excluderea Coronei din Liga Națională și Cupa EHF, clubul brașovean a organizat o conferință de presa la începutul lui decembrie 2019 la care a participat și antrenorul Ion Crăciun. Acesta a cedat emoțional în momentul în care a vorbit despre perioada în care a antrenat Corona. „După deplasarea din Spania, eu am plecat la Cluj pentru cursul Master Coach, împreună cu Mariana Tîrcă şi secundul meu. Jucătoarele avea două săptămâni de pauză. Erau foarte obosite după o serie de meciuri dificile. Când am plecat la Cluj am lăsat doctorului să facă o recuperare cât mai bună. Medicul m-a sunat şi mi-a spus că a găsit o clinică unde poate să facă o recuperare specială. I-am spus să aibă grijă, să nu facă o tâmpenie şi i-am transmis să meargă să discute cu preşedintele clubului. Eu sunt convins că dacă eram la Braşov şi mergeam la clinică să văd procedura nu se întâmpla nenorocirea. Am întrebat 10 doctori după aceea şi habar nu aveau de această procedură. Cine dracu ştia că în Braşov a venit o clinică care foloseşte astfel de… Problema mea era ce se întâmplă pe teren. Pentru că urmau cinci meciuri extrem de importante, eu cred că, la insistenţele doctorului, preşedintele clubului a cedat şi fetele au mers la clinică. Echipa nu a câştigat nimic în urma acestor proceduri, dacă aţi urmărit ultimele noastre jocuri. Fetele nu cred că sunt vinovate cu ceva, pentru că la un aşa nivel mai toate echipele au metode de recuperare. Nu vreau să-i aduc scuze doctorului, eu chiar cred că el a vrut să ajute acest grup de sportive. A fost prostia lui că nu a telefonat la ANAD“, spunea Crăciun.

1 COMENTARIU

  1. Penibil. Cum poti sa ceri si sa dai banii inapoi unui antrenor care TREBUIA SA STIE CE FAC JUCATOARELE!!! El isi face problemele lui si echipa o lasa balta!!! Proces, penal si bani multi pentru distrugerea numelui de Corona!!!
    Dle Dragomir cu poti sa dai 30000 lei net pe luna pentru un antrenor??? Incredibil!!! Ramai si consilier… De acolo, ce mai prapadesti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE