AcasăComunicateCOMUNICAT DE PRESĂ Cresterea competitivitatii societatii Topomap Expert SRL prin angajarea de...

COMUNICAT DE PRESĂ Cresterea competitivitatii societatii Topomap Expert SRL prin angajarea de noi persoane si achizitia de echipamente tehnologice performante

22.10.2020

- Advertisement -

TOPOMAP EXPERT SRL, cu sediul in Brasov, Str. Neptun nr. 18, Sc. A, Ap. 20, judetul Brasov, deruleaza, incepand cu data de 25.09.2020, proiectul „Cresterea competitivitatii societatii Topomap Expert SRL prin angajarea de noi persoane si achizitia de echipamente tehnologice performante.”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr 5922/25.09.2020, cod SMIS 132088.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa Prioritara 2 “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – 2.1A Microintreprinderi”.
Autoritatea de Management: Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.
Organismul Intermediar: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru.
Valoarea totala a proiectului este de 499.359,70 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 330.615,01 lei.
Proiectul se implementeaza in Mun. Brasov, str. Tampei, nr. 49, ap. 1, jud. Brasov, pe o durata de 7 luni, data de incepere a proiectului: 25/09/2020, data finalizarii proiectului: 24/04/2021.
Obiectivul general al societatii coincide cu obiectivul general al proiectului si consta in cresterea competitivitatii si dezvoltarea societatii pe piata serviciilor topografice prin achizitia de echipamente tehnologice moderne si dotari, in vederea diversificarii si dezvoltarii gamei de servicii prin inovatie si angajarea de personal de specialitate.
Persoana de contact din partea beneficiarului este dl Puskas Sorin cu urmatoarele date de contact: telefon 0722 251 309, e-mail: topomapexpert@yahoo.com.

TOPOMAP EXPERT S.R.L.

Brasov, Str. Tampei, nr. 49, ap. 1, jud. Brasov
Tel. 0722 251 309, e-mail: topomapexpert@yahoo.com

- Advertisement -

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina