23.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) AutoEco va deschide un nou magazin în Brașov!

(P) AutoEco va deschide un nou magazin în Brașov!

AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese auto și accesorii din România, va deschide în curând un nou magazin fizic în Brașov! Acesta va fi al patrulea magazin fizic al companiei și primul deschis în afara Bucureștiului. Adresa exactă a magazinului este Str. 13 Decembrie nr. 30, Brașov.

Magazinul online AutoEco.ro îți pune la dispoziție peste 2.000.000 de piese auto originale și aftermarket, de la 400 de producători, iar în magazinele fizice vei regăsi cele mai comune piese auto de care ai putea avea nevoie urgent, astfel încât să le poți cumpăra și monta în aceeași zi dacă este posibil.

Dacă nu ai mai comandat până acum de la AutoEco.ro, procedura este foarte simplă: intri pe site, selectezi una dintre categorii (Piese Auto, Anvelope & Jante, Ulei Motor & Lichide, Baterii & Becuri, Produse Universale), apoi completezi datele mașinii (marca, model, motorizare) și îți vor apărea toate piesele auto disponibile, grupate pe sub-categorii. Simplu, rapid și eficient, astfel încât poți găsi orice fără efort. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, beneficiezi de consultanță de specialitate gratuită. În plus, pentru a nu exista încurcături, fiecare comandă este verificată conform seriei de sasiu a autoturismului, pe care va trebui să o confirmi telefonic înainte de livrare. Astfel, nu se va mai pierde timp cu retur.

În ceea ce privește livrarea, poți opta atât pentru livrare la orice adresă dorești sau pentru ridicare personală din sediile AutoEco (mai nou și la Brașov, așa cum îți spuneam mai sus). Dacă optezi pentru ridicare de la sediu, este obligatoriu să confirmi comanda înainte.

Un alt avantaj de a cumpăra de la AutoEco este faptul că toate piesele auto și accesoriile pot fi achiziționate în 12 Rate fără dobândă prin Cardul Star de la Banca Transilvania. Astfel, chiar dacă ai nevoie de piese auto scumpe și bugetul nu îți permite să le cumperi momentan, poți opta pentru această variantă de plată și te vei bucura de o mașină reparată, pe care o vei putea folosi fără probleme în continuare!

Surprizele oferite de către AutoEco.ro nu se opresc aici: zilnic te vei putea bucura de oferte speciale și promoții, astfel încât să cumperi tot ceea ce ai nevoie pentru mașină și să economisești și bani. Știm că nu întotdeauna poți opta pentru piese auto mai ieftine, mai ales dacă vorbim despre kit-uri, așa că AutoEco îți vine în ajutor.

În prezent, atât pe site, dar și în magazinele fizice vei putea beneficia de oferte pentru pregătirea mașinii de sezonul rece. Astfel, poți achiziționa la prețuri speciale anvelope de iarnă, antigel, lichid de parbriz de iarnă, chiar și baterii și multe alte piese auto ce trebuie schimbate înainte de instalarea sezonului rece, astfel încât mașina ta să fie pregătită pentru orice.
Așadar, sperăm ca brașovenii să se bucure de noul magazin AutoEco și să profite de varietatea de produse și prețuri foarte bune, astfel încât să își repare mașina ori de câte ori este nevoie.

Ce părere ai despre deschiderea noului magazin AutoEco.ro?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române