-3.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovO fetiță de 10 ani din Săcele a fost lovită cu toporul...

O fetiță de 10 ani din Săcele a fost lovită cu toporul în cap

O fetiță de 10 ani din Săcele a fost urmărită de un tânăr de 24 de ani și lovită cu toporul în cap și în spate. Tânărul, recidivist din Săcele, și-a urmărit victima și a atacat-o în plină stradă. A lovit-o de trei ori cu toporul, după care a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele. A fost prins și reținut imediat după atac. Judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă la omor calificat.
„În fapt s-a reținut că în data de 13.10.2020, în jurul orelor 12:00, inculpatul major A.A. în vârstă de 24 de ani se afla pe str. Pajiștei din Mun.Săcele , jud Brașov fiind înarmat cu un topor cu tăiș metalic și coadă de lemn de aproximativ 1 m lungime. Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M. în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereușind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent și care a reușit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului, iar în timp ce minora se ținea de gardul unui imobil pentru a-și menține echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului.
La data de 14.10.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă a acestui inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunerea de arestare fiind admisă de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov“, explică Vlad Teodorescu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE