-0.3 C
Braşov
AcasăMagazinCine zice ăla este: Oana Zăvoranu se ia de pocnitorile cu aere...

Cine zice ăla este: Oana Zăvoranu se ia de pocnitorile cu aere de dive

Oana Zăvoranu a luat în cătare „divele” din showbiz-ul românesc. Bruneta și-a spus părerea în legătură cu unele dintre „vedete”, chiar pe contul său de Instagram. Oana Zăvoranu, eroina din serialul „Sacrificiul”, de pe Antena 1, a dat dovadă de transparență și sinceritate. După ce a fost văzută, de curând, în compania Biancăi Drăgușanu, vedeta a fost întrebată de către un fan ce părere are despre femeile din showbiz-ul românesc. Și Oana a spus. „Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a răbufnit Oana Zăvoranu pe Instagram.
După mariajul cu Pepe sfârșit în scandal, Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017. Naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului.

„Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire.“ Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. „A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc, de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE