0.8 C
Braşov
AcasăMagazinCa să nu fie singură: Gina Pistol are un nou companion

Ca să nu fie singură: Gina Pistol are un nou companion

Gina Pistol a găsit un suflețel care îi este aproape, atunci când Smiley este plecat la studio. Este vorba de un motan superb, pe care Gina l-a comparat cu un manechin. De când e gravidă, Gina trebuie să stea mult pe acasă, pentru că nu are voie să facă o mulțime de lucruri care ar pune în primejdie sarcina. Așa că, noul ei companion este un superb motan.

Într-un Insta Stories, Gina Pistol le-a arătat fanilor ei cât de „manechin” poate fi pisoiul ei grăsan. Gina îl strigă, pe aleea din fața casei, iar motanul vine agale, cu ditamai coada stufoasă ridicată.
Și calcă precum un manechin. De altfel, îl și alintă atunci când îl vede. „Uitați-l cum vine! Măi, manechinule”, spune Gina într-un story, în timp ce motanul ajunge într-un târziu, la stăpâna lui. Gina Pistol și-a întrebat fanii de pe rețelele de socializare ce fac ei când sunt singuri acasă. „Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol, pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE