21.3 C
Braşov
AcasăSportCetate Râșnov. Romeo Surdu sună mobilizarea pentru duelul cu Corona Brașov

Cetate Râșnov. Romeo Surdu sună mobilizarea pentru duelul cu Corona Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Jocul dintre ultima clasată și liderul din C5 se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Bucegi

Cetate Râșnov – Corona Brașov pare, la prima vedere, cel mai dezechilibrat joc al etapei a 5-a din C5. Corona Brașov are un parcurs fără greșeală, patru meciuri, patru victorii, astfel că trupa lui Călin Moldovan are un moral excelent înaintea jocului de la Râșnov.

- Advertisement -

Multe absențe în tabăra liderului

Marea problemă cu care se confruntă staff-ul Coronei este cea legată de accidentări. Astfel, Marian Cristescu, Diego Alupoaie, Alin Damian și Vlad Boția sunt accidentați și nu vor juca în meciul de la Râșnov. Un alt jucător important în angrenajul echipei, fundașul central David Tălmaciu este plecat la lotul U 19 al României. „Chiar dacă în aparenţă pare uşor, eu cred că va fi un joc dificil, în care nu trebuie să cădem în capcana clasamentului şi să ne relaxăm, abordând jocul fără aceeaşi concentrare de la precedentele partide. Vom avea în faţă o echipă aflată în foame de puncte, care cu siguranță va face totul pentru a reuşi un joc bun. În ciuda faptului că avem ceva probleme medicale, am încredere în băieţi şi sunt sigur că cei care vor intra îi vor suplini cu brio pe cei care lipsesc în această partidă. Mergem la Râşnov încrezători şi determinaţi să ne întoarcem cu puncte”, a spus Călin Moldovan.

Surdu și meciul meciurilor

De cealaltă parte, cei de Cetate Râșnov nu au motive de liniște ținând cont de situația din clasament. Instalat în urmă cu două etape la cârma echipei, Romeo Surdu a debutat cu o remiză albă în meciul de pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc, dar jocul le-a dat speranțe râșnovenilor. Nu avea să fie însă așa, pentru că râșnovenii au capotat la Blejoi în urma unui joc slab. Chiar dacă situația din clasament este critică, Romeo Surdu rămâne optimist și are un mesaj mobilizator pentru jucătorii săi. „Este liniște la echipă, pe băieți îi văd foarte motivați și montați pentru acest joc. Le-am explicat că în situații de acest gen, în care o echipă cum suntem noi, pe ultimul loc, întâlnește liderul, ce poate fi mai frumos să câști contra echipei care domină seria. Cel mai important lucru este să câștigăm acest joc. Respectăm adversarul, dar suntem încrezători că putem face meciul meciurilor. Suntem un grup, suntem echipa Râșnovului, iar toți jucătorii conștientizează importanța acestui joc pe care vrem să-l câștigăm“, a spus Romeo Surdu. Meciul dintre Cetate Râșnov și Corona se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE