16.9 C
Braşov
AcasăSportDublă lovitură pentru Olimpia CSU Brașov. Surorile Ana și Maria Ferariu revin...

Dublă lovitură pentru Olimpia CSU Brașov. Surorile Ana și Maria Ferariu revin la Brașov!

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

Olimpia CSU Brașov se va baza în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin și pe surorile Ana (23 de ani) și Maria Ferariu (20 de ani). Antrenorul Dan Calancea este încântat de faptul că le va antrena, din nou, pe cele două brașovence plecate de câțiva ani, la studii, în SUA. „Am profitat de faptul că Ana și Maria au revenit la Brașov, pentru că în această perioadă ele au școală online. Cel puțin până la începutul anului viitor, ele vor juca la Olimpia“, a spus Dan Calancea. „Au debutat la vârste fragede pentru echipa noastră de senioare. S-au impus de mici la echipa mare. Au fost și sunt învingătoare. După câțiva ani în care au jucat în SUA se întorc la Brașov: Ana și Maria Ferariu!
Ana Ferariu este componentă și căpitan de echipă al loturilor naționale U16,18,20,c omponentă lot senioare. Ana Ferariu a reuşit o performanță rară în baschetului mondial: „quadruple-double” la CE under 16 din Portugalia, la un joc împotriva Irlandei: 23 puncte,12 recuperări ,10 pase decisive și 10 intercepții. Maria Ferariu a debutat în prima Ligă Națională la 15 ani.
Componentă și capitan de echipă al loturilor naționale U16,18, 20. A debutat în Liga Naționala la 15 ani într-un meci contra Rapidului. Mulțumim pentru alegerea făcută și vă dorim mult succes în noul sezon“, este mesajul clubului brașovean. Luni, Dan Calancea va suna adunarea la Olimpia CSU Brașov. „Luni vom începe antrenamentele. Avem un lot tânăr, bazat pe scheletul echipei U 20 a României care anul viitor va participa la Campionatul European. În lot avem 10 jucătoare sub 21 de ani.Vom aborda sezonul cu 7 jucătoare brașovence, eu spun că este o situație unică în LNBF. Ținând cont că va fi un sezon imprevizibil, avem un lot mai numeros, cu 17 jucătoare, pentru că mai devreme sau mai târziu ne vom confrunta cu noul coronavirus“,a spus Dan Calancea, antrenorul echipei Olimpia CSU Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina