-2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovGeorge Scripcaru și-a recunoscut înfrângerea

George Scripcaru și-a recunoscut înfrângerea

Autor: Mihaela PARGHEL

l „Nimeni nu se naște pe o funcție, viața merge înainte. Nu este o tragedie și un capăt de țară că am pierdut alegerile“ a spus primarul ultimilor 16 ani care s-a oferit să colaboreze cu Allen Coliban

George Scripcaru și-a recunoscut ieri înfrângerea și i-a transmis noului primar, Allen Coliban, că este deschis la o colaborare și să îl sprijine cu detalii despre proiectele aflate în desfășurare și cele în pregătire. Într-o declarație făcută ieri, la sediul PNL, George Scripcaru le-a mulțumit brașovenilor care au ieșit la vot duminică, indiferent de opțiunea electorală pe care au avut-o.

Cu 3400 de voturi sub Colliban

George Scripcaru a pierdut alegerile pentru primăria municipiului Braşov, în faţa contracandidatului său principal, Allen Coliban, din partea Alianţei USR PLUS. În urma contabilizării tuturor voturilor, George Scripcaru a obţinut 31.198 de voturi, în timp ce Coliban a atras de partea sa 34.870. Primarul ultimilor 16 ani a reuşit contraperformanţa de a pierde majoritatea secţiilor de votare din municipiu, inclusiv Secţia nr. 1 de la Seminarul Teologic, unde este arondat şi unde vota de fiecare dată cu rezultate pozitive. Ieri, după ce rezultatele au devenit oficiale, fiind confirmate de Biroul Electoral Municipal, George Scripcaru a ieșit public și și-a recunoscut înfrângerea, urându-i succes lui Allen Coliban. „Noului primar îi transmit că oricând necesită sprijin, din partea mea există o deschidere pentru colaborare, pentru a discuta despre proiectele aflate azi în implementare sau care sunt pe parcurs. Cred că indiferent de rezultatul alegerilor, un oraș ca Brașovul activitatea trebuie să meargă mai departe, să existe dezvoltare, implementare de proiecte“, a declarat George Scripcaru, care spune că este pregătit să își continue activitatea în Consiliul Local. „Nimeni nu se naște pe o funcție, viața merge înainte. Nu este o tragedie și un capăt de țară că am pierdut alegerile. Activitatea trebuie să meargă mai departe, să existe dezvoltare – cu noi sau fără noi viața trebuie să meargă mai departe“, a declarat Scripcaru.

Scripcaru ține la „proiectele mature“

Scripcaru nu a vrut să vorbească despre posibilitatea de a ocupa unul dintre cele două posturi de viceprimar, spunând că este prea devreme pentru astfel de discuții. În schimb, își dorește ca „proiectele mature“ pe care le are Municipalitatea în desfășurare să fie continuate de viitoarea administrație locală.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE