3.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAllen Coliban a câștigat Primăria Brașov

Allen Coliban a câștigat Primăria Brașov

update/USR-PLUS anunță că Allen Coliban a câștigat Primăria Brașov, ținând cont că numărătoarea paralelă a voturilor din 150 din cele 182 secții de votare din Brașov, care reprezintă 82,4% din voturi, arată că de partea candidatului USR PLUS sunt 28.669 de voturi (41,16%), în timp ce George Scripcaru a obținut 25.280 de voturi, adică 36,30%.

00.30/Numărătoare paralelă la Brașov: Coliban are 2000 de voturi în plus la 40% din secții
Candidatul USR PLUS la Primaria Brasov, Allen Coliban, are, conform numărătorii paralele făcută în 40% din secțiile din municipiul Brașov, un avans de 2.000 de voturi față de contracandidatul său de la PNL, George Scripcaru, actualul primar
„Sunt plin de energie si foarte optimist Și spuneam chiar Înainte să văd primele rezultate ale acestor alegeri ca vom avea un rezultat bun, (…) pentru Brașov si brasoveni, după o campanie cu dezbateri in stradă, foarte aproape de oameni și problemele lor. Democratia la Brașov a făcut un pas inainte. Avem un avans considerabil și sunt convins ca, luni, vom sărbatori victoria”, a spus Allen Coliban.
De cealalată parte, staff-ul de campanie al PNL susține că, după numărarea paralelă a 42% din voturi, George Scripcaru conduce la o diferență de câteva voturi.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE