-3.8 C
Braşov
AcasăSportCetate Râșnov: Surprizele lui Surdu ca antrenor

Cetate Râșnov: Surprizele lui Surdu ca antrenor

Autor: Adi MARICA

l La primul joc ca antrenor la Cetate Râșnov, Surdu a propus un sistem cu doi atacanți, echipa a jucat avântat, însă marea problemă rămâne în ofensivă

Romeo Surdu a debutat ca antrenor- jucător pe banca Râșnovului, cu un egal, 0-0, pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc. Dacă fotbalistul Romeo Surdu s-a remarcat în primul rând prin determinare și efort la maxim, cam aceleași caracteristici vrea să le implementeze și ca antrenor echipei.

Poverlovici, avansat la mijloc

În primul rând, Surdu a schimbat sistemul de joc, astfel că Cetate a început meciul în 1-4-4-2, cu Poverlovici avansat în linia de mijloc. Echipa a arătat bine, însă problemele mari rămân la finalizare, acolo ude lipsa unui vârf autentic este vizibilă. S-a jucat cu sufletul de ambele părți, meciul a avut intensitate, dar ocaziile mari de gol au lipsit. Tonul agresivității l-a dat Ema Popa, atacantul covăsnenilor, cu o o intrare la limita regulamentului la Sorin Marin. Dacă Poverlovici este căpitanul echipei din teren atât prin joc dar și coordonarea jucătorilor, Sorin Marin a fost cel mai vocal fotbalist acesta punând presiune pe arbitru pe tot parcursul meciului. Și cei de la KSE Tg. Secuiesc au arătat bine, în frunte cu portarul Bunduc, Răzvan Damian, Vasiloi sau Ema Popa. Surdu a debutat și ca fotbalist, acesta intrând în teren, în minutul 71, atunci când l-a înlocuit pe Sorin Strătilă. Cetate Râșnov a bifat primul punct din acest campionat, iar etapa viitoare, Poverlovici și compania vor juca la Blejoi.

Concluziile lui Surdu

La final, Romeo Surdu s-a declarat nemulțumit de rezultat, însă și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus. „Mă nemulțumește rezultatul. Este adevărat că nu am avut multe situații de gol, dar din cele pe care le-am avut măcar una trebuia să o fructificăm. Am schimbat sistemul, am dorit să joc cu doi atacanți, să punem presiune pe careul oaspeților, însă după doar trei antrenamente era de așteptat că nu se poate jocul schimba radical. Sunt convins că vor veni și rezultatele și la final chiar i-am felicitat pe jucători pentru efort și determinare“, a spus Romeo Surdu. Cetate Râșnov: Gavriș – Suciu, Potecu, Căpățână, S. Marin (90 Dobre) – Strătilă (71 Surdu), Poverlovici, Drugă, Botea (90 Coman) – Alen Moisin (57 Vîrlan), Staicu.
Antrenor: Romeo Surdu

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE