10.3 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS SR Brașov joacă la Blejoi cu CSO Plopeni

Liga 3: ACS SR Brașov joacă la Blejoi cu CSO Plopeni

Autor: Adi MARICA

l Pentru că terenul celor de la Plopeni nu este omologat de către FRF, meciul se va disputa pe Stadionul Comunal din Blejoi

ACS SR Brașov va juca sâmbătă, în deplasare, cu CSO Plopeni, în cadrul etapei a 3-a din C5. Meciul se va disputa pe Stadionul Comunal din Blejoi, pentru că arena celor din Plopeni nu a fost omologată de către FRF. Brașovenii au început bine sezonul, victorie în turul I al Cupei României la Tg. Secuiesc, apoi a urmat victoria din campionat de la Râșnov. Runda trecută, elevii lui Liviu Nicolae au bifat primul eșec din campionat, pe teren propriu, cu Odorheiul lui Florin Stîngă. Marți, brașovenii ar fi trebui să joace în turul doi al Cupei României, la Zărnești, însă jocul nu s-a mai disputat din cauza focarului de coronavirus din lotul zărneștenilor.

„Să fim echilibrați”

Liviu Nicolae a analizat jocul cu harghitenii și consideră că a fost un moment nefericit.”Le-am transmis băieţilor de când am venit la echipă că trebuie să gestionăm la fel situaţiile după victorii şi după înfrângeri. Să fim echilibraţi, să analizăm lucrurile pe care le-am făcut bine, dar şi pe cele mai puţin reuşite. A fost un moment nefericit pentru noi. Am analizat lucrurile bune din acel meci, pentru că au existat şi părţi pozitive, dar şi greşelile personale pe care le-am făcut. Încerc să creez o atmosferă plăcută atât în timpul antrenamentelor, cât şi în afara terenului. În această săptămână a fost o stare de confuzie legată de jocul din Cupa României. Am trecut şi peste acel moment, iar de miercuri am început să pregătim cu mare atenţie jocul cu Plopeni. Trebuie să ajungem la un nivel cât mai bun. Chiar dacă am pierdut sâmbătă, dacă scoatem din context greşelile individuale apărute la cele două goluri pe care le-am primit, cred că suntem pe drumul cel bun“, a spus Liviu Nicolae.
Referitor la meciul de sâmbătă, de la Blejoi, antrenorul brașovenilor spune că echipa sa merge doar la victorie. „Vom întâlni o echipă care a avut primele două partide în deplasare. Au câştigat la Odorhei, apoi au pierdut la Astra. Este o echipă cu jucători experimentaţi la nivelul Ligii 3 şi chiar Ligii 2. O formaţie căreia îi place să ţină mingea. Vom merge să îi supunem unei presiuni atât în momentul lor de posesie, cât şi în cel în care noi vom avea mingea. Ne dorim să câştigăm cele trei puncte pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului”, a spus Liviu Nicolae, care nu se confruntă cu probleme majore de lot.

Iulius Mărgărit: ”Să nu irosim ce am acumulat!”

Pentru CSO Plopeni meciul de sâmbătă cu ACS SR Brașov este primul considerat „acasă“ în acest sezon. ”Este primul nostru joc acasă în Liga a III-a pe care îl disputăm, din păcate, tot în deplasare. Indiferent de stadionul unde vom juca cu o trupa atât de iubită de fani, ACS SR Brașov, vom căuta să câștigăm pentru a nu irosi ce am acumulat prin victoria importantă obținută la Odorheiul Secuiesc. Avem nevoie de cele trei puncte și sper că le putem obține”, a precizat Iulius Mărgărit, antrenorul principal al echipei din Plopeni care a revenit după o pauză de opt ani în Liga a III-A. La CSO Plopeni revine portarul titular, Ionuț Marinică, absent la meciul din etapa trecută, cu Astra 2, în ziua în care a celebrat cununia, dar nu poate juca fundașul central Bogdan Minea care este suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu satelitul Astrei.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române